مسئول فرهنگي دفتر مدارس خواهران حوزه علميه خراسان، در گفتگو با خبرنگار خبرگزاري حوزه از مشهد، با بيان اين كه يكي از اهداف برگزاري مسابقات با قرآن تا قرآن، ايجاد انس و الفت هر چه بيشتر طلاب با كتاب وحي و پرداختن به مفاهيم بلند قرآن كريم است، ابرازداشت: يكي از وظايف طلاب، تبليغ مفاهيم قرآن است و الحمدلله اثرات آن در مدت برگزاري اين مسابقات ديده شده است.
خانم عليشاهي، با بيان اين كه در اين دوره 1500 بانوی طلبه از سه استان خراسان حضور داشته اند، گفت: حدود 370 نفر به مرحله استاني راه يافتند و مرحله نهايي و منطقهاي مسابقات با حضور 176 نفر در شش رشته برگزاري شد.
وي افزود: 40 نفر در رشته مفاهيم و تفسير،50 تن در رشته ترتيل، 8 نفر در رشته قرائت، 45 تن در رشته حفظ ترتيبي،21 نفر در رشته حفظ موضوعي آيات و روايات اخلاقي و 12 تن در رشته حفظ نهج البلاغه در اين مسابقات با يكديگر به رقابت پرداختند.
او يادآورشد: يكي از اهدافي كه در اين دوره مسابقات دنبال مي شود اين است كه خواهران طلبه در ماه رمضان كه ماه قرآن است در مجالس حضور پررنگ داشته و در رشته هاي مختلف در ابلاغ معارف بلند قرآني به اقشار بانوان جامعه فعاليت خوبي داشته باشند.
وي درباره نتايج و ثمرات برگزاري اين مسابقات، با اشاره به اين كه برخي از خواهران طلبه در اين مدت 5 سال تمام قرآن را حفظ كرده اند، ابرازداشت: در زمينه هاي ديگر مانند تفسير نيز برخي خواهران طلبه فعاليت و مطالعات بيشتري را ادامه داده و در امر تبليغ از آن بهره برده اند.
خانم عليشاهي افزود: برخي از خواهران هم در كنار اين مسابقات در زمينه داوري آموزش ديده اند و هم اكنون در حال داروي هستند.
گفتني است؛ مرحله نهايي اين دوره از مسابقات در سوران شانديز برگزار و اسامي نفرات برتر هر رشته طبق جدول زير مشخص شد.
خبرنگار خبرگزاری حوزه در حاشيه اين مسابقات نظر چند شركت كننده را جويا شده است.
*مسابقات با قرآن تا قرآن فضايي براي مطالعه بهتر طلاب
برگزاري مسابقات «با قرآن تا قرآن» فضايي براي مطالعه بهتر قرآني طلاب ايجاد كرده است.
حميده عباسي از مدرسه علميه فاطمه الزهرا (سلام الله عليها) طوس مشهد، كه در رشته قرائت اين دوره مسابقات با قرآن تا قرآن شركت كرده بود، ابرازداشت: برگزاري اينگونه مسابقات، موقعيت خوبي براي انس بيشتر با قرآن و مطالعه بهتر تفسير براي طلاب ايجاد كرده است.
وي با اشاره به اين كه رشته مفاهيم قرآن در زندگي تاثيرگذار است اين امر را مهم خواند و اظهارداشت: برگزاري اين مسابقات مي تواند به روند تبليغي و زندگي طلاب خواهر كمك زيادي كند.
او پيشنهاد كرد؛ براي ارتقا سطح كيفي مسابقات، افراد مستعد شناسايي شوند و در طول سال آموزش هاي ويژه اي براي آنان گذاشته شود.
*حضور در مسابقات با قرآن تا قرآن تاثيرگذار است
شركت كننده حفظ يك جزء در مسابقات با قرآن تا قرآن: حضور دراين دوره از مسابقات مي تواند در زمينه هاي تبليغي موثر باشد.
زهرا توكلي از بجستان در مسابقات با قرآن تا قرآن خواهران طلبه خراسان با اشاره به اين كه توجه و انس با قرآن در درس و زندگي تاثيرگذار است، گفت: ياد خدا آرامش بخش زندگي است و نگاه و توجه به آيات الهي عبادت محسوب مي شود و اين امر موجب رشد معنوي انسان است.
وي افزود: حضور دراين دوره از مسابقات مي تواند در زمينه هاي تبليغي و علمي افراد تاثير خوبي داشته باشد.
او ضمن تقدير وتشكر از زحمات دست اندركاران اين دوره از مسابقات، يادآورشد: تشويق مديران حوزه علميه براي حفظ قرآن كريم براي اينجانب تاثير زيادي در بر داشته است.
*مسابقات قرآني خواهران خراسان رشد خوبي دارد
يكي از طلاب شركت كننده در مسابقات با قرآن تا قرآن گفت: سطح مسابقات هر ساله رشد داشته است.
نجمه محبي اصل با بيان اين كه در مدت 5 سال به طور مداوم در مسابقات شركت كرده است، ابرازداشت: هر سال سطح مسابقات بهتر شده و رشد كرده است كه اين امر مشوقي براي فعاليت قرآني بيشتر اينجانب است.
وي كه هم اكنون در شهر خود مدرس قرآن است، گفت: تاثير قرآن در زندگي خود را به خوبي درك كرده ام و از اين كلام وحي بهره برده ام.
او افزود: برگزاري مسابقات با قرآن تا قرآن قبل از ماه رمضان، زمان خوبي است كه معنويت و نشاط آن آمادگي خوبي براي افراد ايجاد مي كند.
وي ابرازداشت: برگزاري كلاس هاي آموزشي با اساتيد مجرب در زمينه رشته هاي مختلف قرآني تاثير زيادي در افراد دارد.