شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 14, 2024
حجت‌الاسلام واعظی

میزان استقبال و حجم جمعیت بازدید کننده درمصلی نسبت به همین زمان که قبل ازافطاراست قابل مقایسه با این نمایشگاه در سال گذشته نیست و این شاید یک خسارت به شمار آید.

حجت الاسلام والمسلمین واعظی رئیس دفترتبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم درحاشیه بازدید ازبخش حوزوی بیست و دومین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم درگفت و گو با خبرگزاری حوزه ، با بیان این مطلب افزود: درمقایسه با سال های گذشته که من به نمایشگاه قرآن آمده بودم ،یک سردی و کم اقبالی مشاهده می شود که البته به دلیل جابجایی مکانی است ،چراکه نمایشگاه سنوات گذشته درمحل مصلی برگزارمی شد و جا افتاده بود و مردم  نیز خوب آن را شناخته و با محیط آن خو گرفته بودند و لذا میزان استقبال و حجم جمعیت بازدید کننده درمصلی نسبت به همین زمان که قبل ازافطاراست قابل مقایسه با این نمایشگاه نیست و این شاید یک خسارت به شمار آید

 وی در ادامه  به اهتمام  بهره  بر داری مبلغان از آموزه های قرآنی پر داخت و گفت ؛درمنبرهای ما آن مقداری که به اموری مثل تاریخ،حدیث،نقل حوادث و خواب پرداخته می شود به قرآن پرداخته نمی شود البته صرف نظر ازاین که دربرخی منابرهم اصرار براین است که قرآن، محورقرار داده شود.

رییس دفتر تبلیغات  ادامه داد: درتبلیغات دینی و سنتی ما هنوز قرآن جایگاه واقعی خود را نیافته و آن مقدار اهتمامی که به حفظ و قرائت می شود به مضامین و معارف و مفاهیم قرآنی هنوزالتفاطی نمی شود.

حجت الاسلام والمسلمین واعظی تصریح کرد: این مسئله ایجاب می کند نهادهای تاثیرگذاردرفرهنگ عمومی همکاری های شایسته ای را با حوزه های علمیه داشته باشند.

حجت الاسلام والمسلمین واعظی درپایان با تاکید برلزوم نقش آفرینی و مشارکت نهادها و دستگاه های فرهنگی وتاثیرگذار مثل صدا و سیما یا آموزش و پرورش دربرپایی و اطلاع رسانی درباره این گونه نمایشگاه ها اظهارداشت: حیف است زحمتی که مراکزمختلف دربرپایی این نمایشگاه کشیده اند با این وضع استقبال مواجه باشد چون این وضع رضایت بخش نیست، البته حوزه ایفای نقش بسیارخوبی داشته ولی نسبت به وضع مطلوب نباید احساس رضایت به ما دست دهد. 313/34

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha