به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام حسین علوی مهر در حاشیه بازدید از مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی در جمع نخبگان 17 کشور آسیایی، اروپایی و آفریقایی اظهارداشت: ارائه کتب تفسیری، برگزاری کرسی های تفسیر، قرآن، ترجمه های متعدد و نگارش کتب متعدد از جمله این تحولات می باشد که ما در گذشته شاهد آن نبوده ایم.
مدیر گروه قرآن و حدیث حوزه با بیان این که ما پیش از انقلاب و تا 200 سال قبل از آن تنها شاهد 10 یا 12 کتاب تفسیری بوده ایم خاطرنشان کرد: امروز به برکت انقلاب اسلامی ایران از نعمت 100 ترجمه مختلف قرآن کریم و 50 تفسیر منحصر به فرد بهره مند هستیم بطوریکه در بحث ترجمه قبل از انقلاب شاهد دو یا سه تفسیر و در زمینه تفسیر شاید پنج تفسیر وجود داشته است.
حجت الاسلام علوی مهر با اشاره به این که بسیاری از ترجمه ها به دلیل نیاز جامعه به زبان فارسی نگاشته شده اند افزود: ما در بحث تفسیر بیشتر تفاسیر موجود به زبان فارسی و عربی می باشد.
وی ادامه داد: به برکت این انقلاب مبارک حوزه های علمیه ما در خصوص دروس مرتبط با قرآن و تفسیر شاهد برگزاری بیش از 200 تا 250 کرسی درس می باشد که 14 رشته تخصصی برگرفته از قرآن را در مقطع عالی دکترا به طلاب خود می آموزد.
حجت الاسلام علویمهر علوم روانشناسی، اجتماعی، سیاسی، بهداشت و سلامت، مدیریت، اقتصاد، تربیت، نجوم و حقوق را از جمله علوم روز برشمرد که با محوریت قرآن در حوزه های علمیه و در مقاطع عالی تدریس می شود.
وی با اشاره به آموزش طلاب کشورهای اسلامی از جمله عراق، پاکستان و هندوستان در جامعة المصطفی العالمیه یادآور شد: تعدادی از طلاب کشور عراق تحصیلات حوزوی خود را در مقطع دکترا به پایان رسانده و در حال برگشت به سوی کشور خود هستند.
مدیر گروه قرآن و حدیث حوزه علمیه قم در بخش دیگری از سخنانش " المیزان" را بهترین تفسیر عصر حاضر دانست و گفت: مفسران بسیار توانایی در حوزهها و مدارس استان قم تفسیر قرآن کریم را در دست اقدام دارند و تمام این موفقیت ها از آثار و برکات انقلاب اسلامی است.
انتهای پیام 313/17