«ارجمندی نژاد» کارشناس نمایشگاههای آستان قدس رضوی در حاشیه بیست و دومین نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه، با بیان اینکه "در قرن اول هجری، 47 نفر کاتب وحی وجود داشتند که رسالتشان به رشته تحریر در آوردن آیات الهی بود" تاکید کرد: پس از رحلت رسول اکرم(ص) بیم آن می رفت که کتاب مقدس نیز دست خوش تحریف و یا پراکندگی شود بنابراین در همان دوران جمع آوری و باز نویسی این معجزه الهی آغاز شد.
وی با بیان اینکه "حضرت علی(ع) نخستین کاتب وحی و تدوینگر خط در جهان اسلام هستند" خاطرنشان کرد: به دلیل قداست کلام خدا و ضرورت صیانت از آن، روند کتابت قرآن در طول تاریخ ادامه یافت چنانچه که در مسیر تکامل این تدوینگری ها، قوانین گوناگونی نیز در زمینه های اعراب گذاری فراهم آمد.
ارجمندی نژاد افزود: در همین راستا مسلمانان بر این امر همت گماشتند تا در حفظ و نگهداری از قرآنهایی که از سالیان دور برجای مانده بود اهتمام ورزیده و بدین سان این میراث ارزشمند را برای نسلهای بعدی نیز به ودیعه بگذارند .
کارشناس نمایشگاههای آستان قدس رضوی تصریح کرد: آنچه بر اهمیت این میراث آسمانی نسبت به گذشته میافزاید؛ متبرک گشتن کلام مقدس حضرت حق به دست اهلبیت(ع) میباشد. بنابراین از دیروز تا به امروز دوستداران خاندان پاک رسول(ص) قرآنهای منسوب به ایشان را دست به دست و نسل به نسل محافظت نمودند تا اینکه امروزه، در بهترین و مجهز ترین مکانهای موجود نگهداری شوند.
وی به ساخت گنجینه قرآن در آستان قدس نیز اشاره کرد و گفت: آستان قدس رضوی در سال 1364 ساختمانی دو طبقه را به این امر اختصاص داد و 79 جلد قرآن نفیس منتسب به ائمه اطهار(ع) که از سوی شاه عباس صفوی به آستان قدس رضوی اهدا کرده به چشم میخورد.
ارجمندی نژاد با اشاره به فعالیت انتشارات آستان قدس در امر تالیف کتب اسلامی اظهار داشت: آستان تاکنون در زمینه نشر معارف اهلبیت(ع) فعالیت چشمگیری داشت که می توان برای مثال، کتاب «المعجم» را نام برد.