پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024
کد خبر: 335259
۳۰ تیر ۱۳۹۳ - ۱۴:۳۰
ف

امروز همه طلاب در هرنقطه ای که آموزش‌های علمی، دینی و فقهی را فرا می گیرند، باید به دیار خود برگشته و آن علم را به قوم خود آموزش دهند.

خبرگزاری حوزه/ بی شک رشد فرهنگ دینی در مناطق روستایی مدیون قدوم و حضور روحانیونی  است که پیروی از انبیای الهی را سر لوحه فعالیت خود قرار داده اند و با کوله باری از رنج و مشقت در روستاها سکنی می گزینند و تمام تلاششان این است که برای آگاهی و بینش مردمان روستایی قدمی بردارند کسانی که فعالیتشان از پوشش رسانه ای و قلم خبرنگاران  دور مانده است، آنهایی که همراه با خانواده خود در خانه های عالم روستاها  مستقر می شوند.

آری، صحبت از روحانیون طرح هجرت است و  این بار حدیث حضور یک روحانی پیشکسوت را در یکی از روستاهای لرستان مرور می کنیم.

حجت الاسلام حمید اسدی، متولد 1315 هجری شمسی است و قریب به حدود یک دهه است که در بین اهالی زادگاهش به تبلیغ معارف دینی می پردازد.

" چم دیوان" روستایی در 40 کیلومتری جنوب شهرستان خرم آباد، روستایی با مردمانی صمیمی و علاقمند به یادگیری احکام الهی و آموزه های اهل بیت(ع).

وی، تحصیلات حوزوی خود را در اوایل جوانی تا شرح لعمه در مدرسه علمیه کمالیه خرم اباد گذراند و سپس برای ادامه تحصیل راهی قم شد در محضر بزرگانی همچون حضرات آیات عظام مکارم شیرازی و نوری همدانی کسب فیض کرد.

لبیک به فرمان امام خمینی(ره)

  این روحانی پیشکوست در فاصله  سالهای 51 تا 52 قبل از پیروزی انقلاب به فرمان امام خمینی(ره) در شهرستانهای استان مرکزی به ایراد سخنرانی در بین مردم می پردازد و در سالهای پس از پیروزی انقلاب نیز در استانهای خوزستان، چهارمحال و بختیاری و کهکیلویه و بویر احمد به رسالت حوزوی و تبلیغی خود را ادامه می دهد و در سال 1385همراه خانواده به زادگاهش روستای چم دیوان برمی گردد و تا به امروز در میان اهالی زادگاهش حضور دارد، او با لحن پدرانه ای در جواب سئوالی که چرا زادگاهش را برای تبلیغ انتخاب کرده است، گفت: اگر انسان در هرنقطه ای آموزش‌های علمی دینی و فقهی را فرا گیرد و آن علم را به قومش آموزش دهد کاری بزرگ انجام داده است

 حجت الاسلام والمسلمین حمید اسدی، مبلغ طرح هجرت که با زبان صمیمی و مهربان  خود  در تمام این مدت باعث ارتباط بیشتر مردم با خود شده علاوه بر آموزش احکام و اقامه نماز جماعت به مردم این روستا به عنوان مرجعی و مامنی  برای کاهش اختلافات خانوادگی  و نزاعهای  قومی بوده است؛ بطوری که همیشه اگر زوجین منطقه در زندگی شخصی خود با مشکلی روبرو شده اند با مشاوره های دینی زندگی انها را دوباره رونق داده است.

این روحانی پیشکسوت تصریح کرد: اگر یک مبلغ در کارش اشتیاق داشته باشد، روز به روز در حوزه ی تبلیغی خود موفق تر می شود.

وی با تاکید بر حضور روحانیون در مناطق محروم و تاثیر گذاری انان ابرازداشت: حضور روحانیون طرح هجرت در مناطق روستایی و صحبت با کشاورزان روستا تاثیرات بسیاری دارد که احیای فرهنگ زکات در این مناطق از جمله آن است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha