حجتالاسلام سیدمهدی محمودی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه با اشاره به نقش تعلیمی و تربیتی حوزه های علمیه گفت: یکی از رسالت های مهم حوزه، احیای ارزش های اصیل اسلامی و الهی در سطح جامعه است. باید حوزه ها در کنار تعلیم، توجه بسیاری به تهذیب و تکیه داشته باشند چراکه قرآن، تزکیه را مهمتر از تعلیم دانسته است.
این استاد حوزه، به آفت های حوزه نیز اشاره ای کرد و اظهار داشت: هر حرکتی با آفت و دشمن روبروست لذا حوزه ها نیز از این قاعده مستثنی نیستند. همچنان که تمام انبیاء با آفتی به نام دشمنان داخلی و خارجی روبرو بوده اند که بر همین قاعده، فرهنگ و ارزش های فرهنگی نیز در معرض آفت های بسیاری قرار گرفته است.
وی خاطرنشان کرد: اگر حوزویان با دقت و اهتمام جدی وارد عرصه فرهنگ و ترویج ارزش های اسلامی نشوند، ارزش ها کم رنگ و چه به بسا به ضد ارزش تبدیل شوند. باید در کنار استفاده از روش های سنتی مانند خطابه و منبر که مقام معظم رهبری بر آن تأکید دارند، از هنر و روش های جدید تبلیغ نیز بهترین استفاده را برد.
این هنرمند جانباز با اشاره به تأثیرپذیر بسیار مردم از رسانه های جمعی به ویژه تلویزیون تصریح کرد: صداوسیما میبایست بسترساز حضور مستمر و پررنگ نخبگان حوزوی در رسانه باشد تا با بهره مندی از دانش دینی خود و تجهیز به وسایل و ابزارهای جدید تبلیغی، برای گسترش فرهنگ اصیل دینی خاصه امر به معروف و نهی از منکر، تلاش نمایند.
حجتالاسلام محمودی با اشاره به تولید آثار هنری بسیار خود در زمینه نقاشی و خطاطی گفت: باید از این هنرها برای ترویج دین استفاده کرد چنان که بنده مضامین اسلامی را در آثارم به کار میگیرم.
مدیر حوزه علمیه امام صادق(ع) ورامین از عدم همکاری مسئولان با حوزه و علما گلایه کرد و گفت: باید مسئولان دانشگاه ها و وزارت آموزش و پرورش بستر را برای حضور هرچه بیشتر علما در مدارس و دانشگاه ها فراهم کنند، چراکه اینها شناخت کافی و وافی از آموزه ها ارزش های دینی داشته، پس بهتر میتوانند مردم را به سوی دین ترغیب کنند.