به گزارش خبرگزاری حوزه، حجتالاسلام والمسلمین اعرافی پیش از ظهر امرووز در هشتمین اجلاسیه مدیران و نمایندگیهای المصطفی در ایران و سراسر جهان اظهارداشت: حرکت المصطفی در راستای تاکید بر گفتمان انقلاب اسلامی ایران است.
وی افزود: گفتمان انقلاب، گفتمان هزارساله حوزهه، امام راحل و مقام معظم رهبری و مراجع و علمای دین است که خصلت آن، نظاممند و منسجم بودن است؛ در حقیقت نمایندگان المصطفی(ص) در سراسر جهان استمراردهنده این گفتمان هستند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: باید با تکیه بر هویت حوزوی المصطفی به نوسازی و تحول آن در عرصههای ملی و بینالمللی اقدام کنیم و به همین لحاظ نمایندگان المصطفی(ص) باید همه جا محور باشند و برای رسیدن به اهدافشان، اهل صبر بسیار باشند.
وی بر مدیریت و حرکت جهادی برای رسیدن به هدف از سوی مبلغان و مدیران دینی تاکید کرد و گفت: نمایندگان المصطفی چون حوزوی هستند باید اهل خطر باشند ودر راه تبلیغ دین نباید از هیچ خطری دوری کنند.
حجتالاسلام والمسلمین اعرافی گفت: وضعیت امروز جهان بسیار حساس و خطیر است و در شرایطی هستیم که همه علیه گفتمان انقلاب اسلامی هجمه وارد می کنند؛ گفتمانی که امروز در حال هویتسازی جدید است.
وی تصریح کرد: قدرت های جهانی و غربی در تلاش هستند که جامعه اسلامی و جهان اسلام را به زمین سوخته مبدل کنند تا دیگر رمق و گرایشی برای حضور در میان مسلمانان و گرایش به اسلام وجود نداشته باشد.
رئیس جامعه المصطفی یادآورشد: آنها میخواهند با این روشها از نفوذ اسلام منطقی و عقلانی و متعادل جلوگیری کنند؛ آنها با به راه انداختن جنگ مذهبی به دنبال جنگ مسلمانان با خود هستند و و این جنگ مذهبی از مهمترین راهبردهای آنها برای جلوگیری از رشد اسلام است.
وی خطاب به فعالان المصطفی در ایران و سراسر جهان گفت: یکی از آفات مهم در زندگی هر انسان فعال و تاثیرگذار، نفوذ گناه در زندگی اوست؛ گناهان موجبات عقوبت دنیوی و اخروی را برای انسان فراهم میسازد و هر گناهی که انسان انجام میدهد قدم به قدم با گناه دیگر، انسان را به سوی تباهی میکشد؛ گناهان به شکل سلسله و زنجیر به یکدیگر متصل شدهاند و هیچ گناهی نیست که بر گناه دیگر تاثیر نگذارد.
حجتالاسلام والمسلمین اعرافی خاطرنشان کرد: یکی از معضلات گناه برای انسان، از بین بردن توفیقات معنوی انسان است؛ عاملی که بسیاری از آن غافل هستند؛ گناه حس و حال معنوی انسان را از بین می برد و در حقیقت تسلسل گناهان باعث انکار آیات الهی می شود؛ ایاتی چون ولایت در همین راستا از بین می روند.
وی گفت: گناه ما را به خود واگذار میکند و اعمال خوب ما را نیز از بین میبرد؛ اگر شدت آن بیشتر شد، کارهای نیک ما را به پرونده دیگری نیز منتقل میکند و یا گناه دیگری به او منتقل میشود.