به گزارش خبرگزاری حوزه، حجتالاسلام والمسلمین عباس اسکندری اظهار کرد: نامگذاری سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی، انگیزهای شد تا فعالیتهای فرهنگی، تبلیغی و قرآنی در ماه مبارک رمضان با همکاری گروههای تبلیغی به صورت جهادی و بدون اختصاص اعتبار بیشتر انجام شود.
وی با ذکر برخی مصادیق رشد این برنامهها گفت: در سال گذشته جلسات تفسیر قرآن کریم در 60 مسجد قم برگزار شد اما امسال حدود 7 هزار و 920 جلسه تفسیر قرآن در 264 مسجد استان قم اجرا شد که با استقبال مومنان روزهدار همراه بود.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قم یکی دیگر از فعالیتهای محوری این اداره کل در ماه مبارک رمضان را اعزام مبلغ به مناطق تبلیغی ذکر کرد و گفت: در سال گذشته هیچ گونه اعزام مبلغ به استانهای دیگر انجام نشده و اعزامها فقط به استان قم منحصر بود، ولی امسال اعزام مبلغ به چند استان محروم کشور صورت گرفته است.
حجتالاسلام گفت: سال گذشته 200 مبلغ به مناطق تبلیغی مورد نیاز اعزام شدهاند اما امسال با توجه به استقبالی که از سوی مردم شده، حدود هزار مبلغ به مناطق تبلیغی قم و استانهای کشور اعزام شدهاند.
وی از افزایش کرسیهای تلاوت قرآن کریم در شهرهای تابعه خبر داد و افزود: امسال برنامههای قرآنی در هیئتهای مذهبی و مساجد قم نسبت به سال گذشته از رشد قابل توجهی برخوردار بوده است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قم، برگزاری مسابقات قرآن کریم، برگزاری گردهمایی مسئولان هیئتهای مذهبی در سه مرحله، برگزاری گردهمایی ائمه جماعات برای توجیه جلسات تفسیر و توصیههای تبلیغی، بازدید و نظارت از مبلغان و مفسران مساجد و تمامی روحانیون مستقر و همچنین ارزیابی از فعالیتهای تبلیغی آنان و... را از دیگر فعالیتهای اداره کل تبلیغات اسلامی استان قم در ماه مبارک رمضان امسال ذکر کرد.
بر اساس اعلام روابط عمومی اداره کل تبلیغات قم، وی افزود: خوشبختانه همکاری و گرایش مردم به فعالیتهای فرهنگی و قرآنی هیئتهای مذهبی و مساجد بیشتر از سالهای گذشته بوده است.