پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024
کد خبر: 336020
۲۶ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۶
1

مدیر مدرسه علمیه امام خمینی(ره)، با اشاره به موقعیت استراتژیک شهرستان ماکو، از کمبود فضای آموزشی در این شهرستان انتقاد کرد.

حجت الاسلام غلامحسین صادقی، مدیرمدرسه امام خمینی(ره) ماکو ، در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در ارومیه، با تشریح فعالیت های این مدرسه و بیان تاریخچه شروع به کار آن اظهارداشت: مدرسه علمیه امام خمینی(ره) ماکو توسط حجت الاسلام والمسلمین سیدجواد آقازاده ارجمند امام جمعه وقت ماکو در سال 1363 تاسیس شده است.

وی تصریح کرد: این مدرسه در ابتدا با حضور دو استاد و تحصیل 20 طلبه کار خود را در زمینه نشر و آموزش معارف دینی آغاز کرد که همزمان با دوران جنگ تحمیلی طلاب در صحنه های دفاع حق علیه باطل هم شرکت داشتند.

مدیرمدرسه علمیه امام خمینی(ره) ماکو آغاز فعالیت رسمی این مدرسه زیر نظرحوزه علمیه قم را از ابتدای سال تحصیلی 77_78 عنوان کرد و افزود: امروزه با توجه به رونق فراگیری علوم و معارف اسلامی در حوزه های علمیه بیش از 80 طلبه در 6 پایه تحصیلی مشغول فراگیری علوم دینی هستند.

تلاش برای افزایش ظرفیت 2 برابری حوزه علمیه ماکو

وی در مقایسه تناسب ظرفیت با میزان استقبال جوانان در ماکو خاطرنشان کرد و افزود: با توجه به استقبال صورت گرفته طبق آمار پذیرش در سالجاری، بایستی برای 6 سال آتی بیش از دو برابر ظرفیت کنونی در زمینه توسعه فضای خوابگاهی و آموزشی تلاش کنیم چراکه ساختمان فعلی مناسب فضای تعلیم و تربیت حوزوی نیست و نیاز به احداث ساختمان جدید آموزشی و خوابگاهی ضروری است.

حجت الاسلام صادقی، با اشاره به کمبود فضای خوابگاهی در این شهرستان افزود: شهرستان ماکو به دلیل قرار داشتن در موقعیت منطقه آزاد تجاری، صنعتی و بالا بودن قیمت زمین و اجاره مسکن در تکمیل پروژه استادسرا و فراهم ساختن آن برای اساتید که از نیازهای ضروری است با مشکل مواجهه بوده این در حالی است که 17 حجره خوابگاهی جوابگوی طلاب نیست.

وی در بیان نقاط قوت این مدرسه افزود: دارا بودن از اساتید حوزوی سطوح عالی و برخورداری از استانداردهای تدریسی مرکز قم توانسته در تربیت و تهذیب طلبه ها نقش مفید و مهمی را ایفا کند.

افزایش ملاک های تدریس مطلوب و تربیت استادیار

مدیرمدرسه امام خمینی(ره) ماکو همچنین اذعان داشت: اجرای طرح ابتکاری استادیاری با هدف شناسایی نقاط ضعف درسی و آموزش مطلوب و برنامه ریزی برای پرورش استاد برای سال های آتی از مزیت های موفق مدرسه است.

وی، فراهم ساختن بسترهای ارتقا سطوح دو و سه را از اولویت های آموزشی دانست و افزود: ارتقا پایه های تحصیلی و تلاش برای ماندگار کردن طلاب معمم طی درخواست و اقداماتی صورت گرفته که امیدواریم مورد موافقت شورای عالی حوزه قرار بگیرد.

این استاد حوزه، همچنین در بیان فعالیت های فرهنگی مدرسه امام خمینی گفت: فعالیت در بعد فرهنگی در زمینه های تربیت مربی و امام جماعت جهت رفع نیازهای فرهنگی و دینی جامعه و تامین نیازهای مراکز آموزشی و پرورشی در ماکو در راستای تحقق شعار سال از جمله اقدامات فرهنگی این مدرسه است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha