پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024
کد خبر: 336036
۲۶ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۸:۳۹
خبر گزاری حوزه

مدیرمدرسه علمیه الزهراء ارومیه بصیرت افزایی و روشنگری را عامل نجات بخش جامعه در جهت بیداری و عدم غفلت جوانان در برابر هجمه های فرهنگی دشمن دانست.

راضیه پورحیدر در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در ارومیه، با تشریح برنامه های آموزشی مدرسه علمیه الزهراء افزود: مدرسه علمیه الزهراء ارومیه از سال 78 در زمینه آموزش علوم و معارف دینی شروع به فعالیت و جذب طلبه نمود که امروزه توانسته  جایگاه خود را در جذب و اشاعه فرهنگ دینی به عنوان مدرسه ای پویا و فعال در جامعه دریابد.

وی به میزان جذب طلبه در سال جاری اشاره کرد و افزود: با توجه به استقبال ارزشمند از حوزه های علمیه خواهران و افزایش رغبت برای تحصیل و فراگیری علوم دینی امسال بیش از 60 طلبه در سطح علمی 2 پذیرش خواهیم داشت.

مدیرمدرسه علمیه الزهراء ارومیه تصریح کرد: فعالیت در زمینه های علمی،  پژوهشی، فضای مجازی و تحقق بخشی به دغدغه های رهبری از جمله محورهای تبلیغ دینی مدرسه علمیه الزهرا است.

وی آسیب شناسی جامعه و تقویت ایمان به همراه روشنگری را از جمله وظایف حوزه علمیه و طلاب عنوان کرد و افزود: آموزش مهارت های تبلیغی به مبلغات و طلاب خواهر برای حضور در کانون های مساجد، مناسبت های دینی و مذهبی و آگاه سازی جوانان  در بخش جنگ نرم توانسته در تبیین و جایگاه حوزه علمیه نقش بسزایی را ایفا کند.

پورحیدر غفلت و ناآگاهی جوانان را از جمله دلایل آسیب پذیری آنان در مقابل تهاجمات فرهنگی دانست و افزود: جوانان جامعه تشنه مفاهیم و معارف الهی هستند چنانکه این معارف و بینش در زمان مناسب القا و اشاعه نیابد زمینه ساز آسیب در اعتقادات و فرهنگ دینی جوانان را مهیا می کند.

وی تقویت ارزش های دینی و اعتقادی را عامل خنثی کننده معضلات اخلاقی و اجتماعی در جامعه عنوان کرد و افزود: روشنگری و بصیرت افزایی در بنیان خانواده و جوانان بایستی به صورت به روز و مستمر صورت پذیرد تا از میزان نفوذ دشمن در بحث هایی همچون سبک زندگی و جمعیت جلوگیری کند.

مدیر مدرسه علمیه الزهراء ارومیه اذعان داشت: تعامل با دانشگاه یکی دیگر از فعالیت های حوزه علمیه الزهراء است که در این زمینه همکاری طلاب با دانشگاه علوم پزشکی استان در راستای قرآن پژوهی و طب اسلامی توانسته ثمرات مفید و سازنده ای را به همراه داشته باشد.

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha