به گزارش خبرگزاری حوزه از تبریز، حجت الاسلام سید شهاب الدین حسینی، در همایش ائمه جماعات، هیات امنای مساجد و فرماندهان پایگاه های مقاومت نواحی سه گانه تبریز با اشاره به فلسفه نامگذاری روز جهانی مساجد ابراز داشت: رژیم صهیونیستی در چنین روزهایی مسجد الاقصی را آتش زد و این روز به پیشنهاد جمهوری اسلامی ایران به عنوان روز جهانی مسجد نامگذاری شد تا جایگاه و پایگاه والای مسجد در جهان اسلام در پی این اقدام وقیحانه صهیونیست تحکیم شود.
وی با اشاره به اینکه اولین کارکرد مسجد محل عبودیت و بندگی است، خاطرنشان کرد: مسجد محلی برای حرکت و رشد فکری و فرهنگی و برای به کمال رسیدن انسان و محل عبودیت و بندگی است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه شبکه های ماهواره ای امروز علیه فرهنگ تشیع و اعتقادات ما هجمه می کنند، گفت: سپاه اگردر هشت سال دفاع مقدس از مرز جغرافیایی دفاع کرد امروز به عنوان بازوان روحانیت، با تشکیل حلقه های معرفت از مرزهای اعتقادی جوانان دفاع می کند.
حجت الاسلام حسینی اظهار داشت: در کنار اینکه مهم ترین مسایل اجتماعی و فرهنگی در مسجد بیان می شود، مسجد محل فعالیت های سیاسی و مهم ترین مرکز سیاسی جهان اسلام است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان آذربایجان شرقی تاکید کرد: زمانی فرهنگسراهای کذایی بنا شدند تا جوانان را از مسجد دور کنند، در صورتی که اصول نظام اسلامی این نیست، بلکه تربیت انسان و رسیدن به کمال است، نه اینکه از صبح تا شام جوانان را گردهم آورده و مشغول کند.
وی تاکید کرد: کارکرد فرهنگی، تربیتی، عبودیتی، سیاسی و اجتماعی مسجد، زمانی حاصل می شود که اصحاب مسجد با صفا و در کنار هم وحدت را رعایت کنند، مسجد نباید محل تقابل و اختلاف و زد و بند باشد.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان آذربایجان شرقی عنوان کرد: در اواخر دولت دهم و اوایل دولت یازدهم، مساجد مورد کم مهری قرار گرفتند، حکومت اسلامی در قابل تامین معیشت مردم وظیفه دفاع از باورهای فکری و اعتقادی را نیز دارد.
وی تصریح کرد: بودجه عمرانی ورزش استان آذربایجان شرقی در سال 1393، 120 میلیارد تومان و بودجه عمرانی مساجد یک میلیارد تومان بود، بیش از 7 هزار مسجد در استان آذربایجان شرقی فعالیت می کنند که سال گذشته تنها 20 درصد این بودجه تامین شد.
حجت الاسلام حسینی افزود: سال گذشته 104 میلیون تومان بودجه برای مساجد تبریز اختصاص پیدا کرد، بعد از زلزله ارسباران، هیچ کمکی از سوی دولت نشد، تنها 2 میلیارد تومان از سوی اوقاف و 2 میلیارد تومان نیز خارج از ساختار دولتی تامین شده و مابقی اعتبارات احداث و بازسازی مساجد توسط مردم تامین شده است.