پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024
حجت الاسلام محمدرضا حامدی

مدیرکل مدارج تحصیلی معاونت آموزش و امور حوزه های علمیه خواستار حمایت بنیاد ملی نخبگان کشور از طلاب نخبه شد.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدرضا حامدی، صبح  امروز در آیین افتتاحیه مرحله کشوری دومین دوره المپیاد علمی طلاب سراسر کشور، در حسینیه الغدیر مجتمع فرهنگی تربیتی ولایت قم، به تبیین اهمیت اخلاص در کسب علم و دانش پرداخت و گفت: اسلام برای علم و دانش ارزش ویژه ای قائل شده و هر آنچه به مقوله علم انتساب پیدا می‌کند، ارزشمند و گرانبهاست.

وی افزود: طالب علم، ابزار علمی همچون قلم و نوشته‌های علمی که با خون شهدا مقایسه می‌شود و مکان علم‌آموزی که محل رفت و آمد ملائکه است، همه و همه به واسطه انتساب به علم در نزد خدای متعال ارزشمند است، اما باید دید خود علم چرا ارزش دارد و چه چیزی به علم و ارزش و اهمیت می‌دهد؟.

مدیرکل مدارج تحصیلی حوزه با اشاره به روایتی از امیرالمومنین‌(ع) تاکید کرد: هر عملی ارزش ندارد، مگر علمی که با اخلاص و خداباوری همراه باشد، در این صورت علم ارزش و اهمیت می یابد. بنابراین وقتی علم و عمل با اخلاص همراه شود، باعث ماندگاری آن و رشد صاحب عمل خواهد شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین حامدی، اخلاص در کارها را یکی از توصیه های رهبر معظم انقلاب به جوانان ذکر کرد و افزود: معظم‌له همواره در دیدار با جوانان تاکید دارند که به کارهای خود رنگ و بوی الهی بدهید تا ماندگار شوند و ارزش و اهمیت شما را در نزد خدای متعال بالا ببرد.

وی خاطرنشان ساخت: انسان، مخلص نمی‌شود مگر این‌که طبق روایت امام صادق‌(ع) مدح و ذم دیگران برای او یکسان باشد. وقتی که طالب علم تنها برای خدای متعال درس خواند و مدح و ذم دیگران درباره او اهمیتی نداشته باشد، چنین طلبه‌ای اخلاص دارد و علم‌آموزی در رشد معنوی او موثر است.

حجت الاسلام والمسلمین حامدی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به برکات برگزاری مسابقات علمی طلاب، ابراز داشت: یکی از برکت‌های خوب این چنین برنامه هایی این است که انسان خود را محک می‌زند و عیار علمی او مشخص‌تر خواهد شد و بهتر خود را خواهد شناخت.

مدیرکل مدارج تحصیلی حوزه در پیشنهادی برای افزایش انگیزه طلاب برای حضور در چنین مسابقاتی نیز گفت: امروزه در کشور المپیادهای مختلفی برگزار می‌شود، چه در سطح دانش‌آموزی و چه در سطح دانشجویی، از سوی بنیاد ملی نخبگان نیز تسهیلات زیادی برای آنان در نظر گرفته می شود، خوب است این تسهیلات و امکانات برای طلاب نخبه هم در نظر گرفته شود و ضمن عضویت آنان در این بنیاد، از امکاناتی چون معافیت افراد برتر المپیادها از خدمت سربازی و ... برخوردار شوند.

انتهای پیام

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha