به گزارش خبرگزاری «حوزه»، زینب طالبی با اشاره به اینکه زائرین حرم مطهر حضرت معصومه(س) از ایشان میخواهند که شفیع آنان نزد خداوند باشند، اظهار داشت: تاثیر این عمل، احساس نیازی است که در انسان نسبت به خداوند ایجاد میشود.
وی با اشاره به مسائلی که جایگاه آن حضرت در قله بندگی را به اثبات میرساند، به برخی روایات در مورد تاثیر و ثواب زیارت کریمه اهل بیت(س) اشاره کرد و ادامه داد: حضرت موسی بن جعفر(ع) و سایر امامان معصوم(ع) دختران و فرزندان فراوانی داشتهاند، اما مطالبی که در مورد حضرت معصومه(س) نقل شده است، در مورد سایر دختران بیان نشده است.
مسئول مرکز تربیت مدرس حوزههای علمیه خواهران اضافه کرد: در روایات به زیارت امامزادگان سفارش شده است، اما تاکید بر اینکه بهشت پاداش زیارت حضرت معصومه(س) است و همچنین یادآوری این نکته که حضرت(س) امامزادهای هستند که زیارتنامه ماثور دارند، نشانگر جایگاه ویژه آن حضرت است.
وی با اشاره به اینکه در روایات بر شناخت جایگاه حضرت معصومه(س) از سوی زائران آن حضرت تاکید شده است، اظهار داشت: پیام این تاکید آن است که زائران حضرت معصومه(س) باید بدانند ایشان به جایگاهی والا رسیدهاند و اگر زائران میخواهند به این جایگاه دست یابند، مسیر آن بندگی و راهنمای آن حضرت معصومه(س) است.
طالبی با بیان این که این نکته میتواند آثار مثبت فراوانی برای زائران در پی داشته باشد، ادامه داد: قطعا اثبات مقام حضرت معصومه(س)، بر زائر آن حضرت تاثیرگذار است و زائری که شخصیت حضرت را شناخته است، از زیارت خود بهره میبرد.
مسئول مرکز تربیت مدرس حوزههای علمیه خواهران، یکی از این تاثیرات را پایین آمدن زائر از مرکب کبر و غرور دانست و افزود: زائر در این شرایط به واسطه حضرت معصومه(س) خود را نیازمند خداوند میداند.
براساس اعلام روابط عمومی حوزه های علمیه خواهران، وی با اشاره به اینکه افراد در جایگاهها و با خواستهای متفاوتی به زیارت حضرت معصومه(س) میروند، گفت: این تعداد زائر بدون اتکا به پشتوانهای خاص و با عشق و علاقه در یک محل گردهم میآیند و آن حضرت را زیارت میکنند، طبیعی است در این زیارت تاثیرهایی مشاهده کردهاند که مشتاقانه به زیارت میپردازند.
انتهای پیام