به گزارش خبرگزاری «حوزه» از اصفهان، آیتالله سید یوسف طباطبایینژاد پیش از ظهر امروز در جمع طلاب و روحانیون این استان و در آیین آغاز سال تحصیلی جدید حوزه علمیه اصفهان که در مدرسه صدر بازار برگزار شد، ضمن تبریک دهه کرامت گفت: یکی از ضروریات امروز طلاب و حوزه های علمیه، فراگیری قرآن است بطوریکه حتی اگر ممکن باشد، جا دارد تا یک سال از تحصیل طلاب به عنوان فراگیری الزامی قرآن و احکام مبتلا به اختصاص داده شود.
وی بیان کرد: قرآن به قدری برای استدلالهای روز دارای اهمیت است که باید تلاش گردد تا طلاب پایه شش به بالا همگی حافظ قرآن گردند.
نماینده ولی فقیه در استان اصفهان گفت: سفارش من به طلاب جوان این است در احکام، قرآن و معارف اهلبیت(ع) جدیتی مضاعف داشته باشند.
وی در ادامه کتاب "منیةالمرید را به طلاب جوان معرفی و مطالعه آن را سفارش اکید و محتوای این کتاب را به منظور فهم و رعایت زیطلبگی ضروری دانست.
آیتالله طباطبایینژاد خاطرنشان ساخت: طبق روایات ائمه اطهار(ع) جایگاه عالم با عابد بسیار تفاوت داشته و از مقام بالاتری برخوردار است، زیرا کار عالم، هدایت مردم به راه مستقیم و اصلاح جامعه است اما عابد نهایت فقط خود را اصلاح میکند
آیتالله طباطبایینژاد گفت: در عالم هستی، کاری با ارزشتر از کار طلبگی نیست زیرا آنها هدایتگر مردم و دیگران هستند در حالیکه دیگر اقشار فقط در غایت نجاتگر خود و خانواده خود هستند.
وی افزود: مصداق کامل «خسرالدنیا و الاخره» این است که طلبه باشی و در حوزههای علمیه تحصیل کنی، ولی نیت خدایی در کار نباشد.
مدیر حوزه علمیه اصفهان ابراز داشت: با توجه به امکانات و تجهیزات شرایط حوزههای علمیه کشور نسبت به گذشته زمینه را برای رشد و تعالی طلاب فراهم نموده است، البته دوری از تنبلی، کسلی و بی انگیزگی، از ملزومات تحقق این مهم است.
وی در پایان خاطرنشان کرد، سهلانگاری در نماز جماعت، انجام فرائض دینی و حضور در مراسم و آیینهای مذهبی و شعائر اسلامی برای طلبه پذیرفتنی نیست، الگوی طلاب امروز و زمان باید بزرگان حوزه، مانند شهید ثانی با تالیف بیش از نود جلد کتاب و مراجع معظم باشند؛ نیت طلاب ما یعنی آن چیزی که موجب حرکت آنها در مسیر سربازی امام عصر(عج) میشود و نباید چیزی جز رضای خدا باشد.