به گزارش خبرگزاری «حوزه»، حجتالاسلام سیدمهدی حسینی، معاون آموزش حوزههای علمیه خواهران در مراسمی که به همین مناسبت در مرکز تربیت مدرس حوزههای علمیه خواهران در قم برگزار شد، با اشاره به آیهای از قرآن کریم، گفت: افرادی که به عنوان الگو برای جامعه معرفی میشوند باید دارای خصیصههایی باشند از جمله آن که متواضع و مجاهد باشند و سرزنش سرزنشکنندگان در آنها تاثیری نداشته باشد.
وی خطاب به طلابی که دروس تخصصی خود را در مرکز تربیت مدرس صدیقه کبری(س) به پایان رساندهاند، ابراز داشت: از زمانی که به عنوان مدرس در مدارس علمیه مشغول به فعالیت میشوید، الگویی برای طلاب هستید بنابراین باید با مراقبتهای اخلاقی و علمی بر طلاب تاثیرگذار باشید و همزمان طی کردن مدارج علمی را نیز ادامه دهید.
زینب طالبی، مدیر مرکز تربیت مدرس حوزههای علمیه خواهران نیز در این مراسم گفت: امسال 12 نفر در گرایش فلسفه اسلامی و 13 نفر در گرایش کلام اسلامی دروس تخصصی خود را در این مرکز به اتمام رساندهاند و پس از ارزیابی و کسب امتیاز لازم، به منظور تدریس به مدارسی که اعلام نیاز کردهاند اعزام میشوند.
وی افزود: از این تعداد سه نفر به استان خوزستان، دو نفر به استان فارس، دو نفر به استان آذربایجان شرقی، دو نفر به استان آذربایجان غربی ، یک نفر به استان اردبیل، دو نفر به استان کهگیلویه و بویر احمد، یک نفر به استان چهارمحال بختیاری، سه نفر به استان مرکزی، دو نفر به استان قزوین، دو نفر به استان مازندران، دو نفر به استان فارس، دو نفر به استان ایلام و یک نفر به استان هرمزگان اعزام خواهند شد.
طالبی اضافه کرد: امسال شاهد ورود طلاب جدید به این مرکز هستیم که در هفتمین دوره آن، دروس تخصصی مقطع تحصیلی سطح سه (کارشناسی ارشد) گرایشهای کلام اسلامی، مطالعات اسلامی زنان و اخلاق و تربیت اسلامی را پشت سر میگذرانند.
وی اضافه کرد: طلابی که به عنوان طلاب برتر مورد تقدیر قرار میگیرند دارای معدل بالای آموزشی هستند، در کلاسهای فوق برنامه حضور پررنگ داشتهاند، در جشنوارهها و کارگاههای پژوهشی شرکت کردهاند و از نظر اخلاقی و تربیتی در محیط خوابگاه تعامل سازنده داشتهاند.
براساس اعلام روابط عمومی حوزه های علمیه خواهران، در پایان این مراسم از شش نفر از دانش پژوهان برتر علمی، پژوهشی، اخلاقی و تربیتی این دوره تقدیر شد.
انتهای پیام