یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024
خبر گزاری حوزه

جدیدترین نسخه نرم افزار «ماهنامه مبلغان» با حضور مسئولان حوزه و نویسندگان این نشریه رونمایی شد.

به گزارش خبرگزاری «حوزه»، در حاشیه همایش ماهنامه مبلغان از نسخه سوم نرم افزار «ماهنامه مبلغان» با حضور حجت الاسلام والمسلمین نبوی معاون تبلیغ و آموزش های کاربردی حوزه های علمیه و نویسندگان این نشریه رونمایی شد.

این نرم افزار دربرگیرنده 180 شماره مجله ماهنامه مبلغان است و از مهم ترین قابلیت های این نرم افزار می توان به لود 2500 مقاله در اجرای اولیه نرم افزار، پیاده سازی محیط ورد، قابلیت به روز رسانی، جست وجو در متن و عنوان با تمامی واژه ها و عبارات و موضوعات اشاره کرد.

همچنین جمعی از نویسندگان ماهنامه مبلغان به بیان نظرات و پیشنهادت خود در راستای ارتقای کیفی این نشریه پرداختند.

حجت الاسلام اسماعیلی با بیان پیشنهاداتی برای افزایش کیفیت مجله مبلغان، اظهار داشت: باید به بخش آموزش های کاربردی مجله اهتمام بیشتری داشت و به ارائه راهکارها در موضوعات مختلف پرداخته شود.

وی با اشاره به این که بهره گیری از تجربیات تبلیغی مبلغان در مجله افزایش یابد، گفت: گاهی پنج صفحه در خصوص تجربیات یک مبلغ استفاده می شود در حالی که می توان از تجربیات پنج مبلغ در پنج صفحه بهره برد.

این نویسنده مجله مبلغان با بیان این که باید نیازسنجی مخاطبان مجله را در نظر داشت، ابراز داشت: بسیاری از مطالب مجله در حال تبدیل شدن به محتوای خواندنی شدن و رمان گونه است در حالی که باید به سمت گفتنی بودن پیش برود تا مبلغان در سخنرانی ها و تبلیغ خود بهتر استفاده کنند.

همچنین حجت الاسلام ادهم نژاد نیز در سخنانی با اشاره به اینکه مجله 15 سال است که در قالب 180 شماره منتشر می شود و بدست مبلغان و نمایندگی های ولی فقیه و ائمه جمعه می رسد، گفت: در یک زمانی اساتید حوزه از نشریه مکتب اسلام به عنوان نشریه موفق یاد می کردند در حالی که امروز بسیاری معتقد هستند ماهنامه مبلغان بسیار خوش درخشیده است.

وی با ارائه پیشنهادی مبنی بر اینکه دست اندرکاران مجله ماهنامه مبلغان جلسه ای را با رهبری داشته باشند، تصریح کرد: در گذشته مسئولان و سردبیران مجله حوزه خدمت رهبری رسیدند و نکات ایشان را شنیدند و نقاط ضعف و کاستی مجله را متوجه شدند تا با برطرف کردن آن ها، موجب تعالی نشریه حوزه شوند.

حجت الاسلام ادهم نژاد خاطرنشان کرد : مجله مبلغان باید سنتی و تبلیغی باشد و به مبلغان خوراک فکری دهد و از خلاصه نویسی و دانشگاهی شدن باید پرهیز کند.

حجت الاسلام عبداللهی نیز در سخنانی با بیان اینکه مجله مبلغان کلاس فکری برای مبلغان است، گفت: این نشریه به دور از نگاه های ژورنالیستی بوده است و محتوای دینی خوب و کاربردی را در اختیار مبلغان گذاشته است و البته باید به کارگاه فکری تبدیل شود.

وی با اشاره به اینکه فقط نباید فکر کنیم مخاطب ما، یک مبلغ در روستایی دورافتاده است، گفت: بسیاری از مخاطبان مجله، فرهیختگان و فرهنگیان جامعه نیز می باشند و باید نسبت به انتخاب مناسب مطالب اهتمام داشت.

این نویسنده مجله مبلغان با بیان اینکه رویکرد اصلی در مجله باید مهارت محوری باشد، تصریح کرد: اندیشه مبلغ را باید وادار به تحلیل کنیم تا وی برای یادگیری علاقه مند شود.

همچنین حجت الاسلام نوری نیز در سخنانی با اشاره به اینکه مجله ماهنامه مبلغان رویکرد و ابزار خوبی برای تبلیغ شده است، گفت: تنظیم کنندگان مقالات باید دقت بیشتری در حروف چینی و ویراستاری داشته باشند.

وی با بیان اینکه باید تلاش شود تا مجله برای مبلغان بیشتری ارسال شود، تصریح کرد: استفاده از نشریه نباید محدود به افراد باشد و باید در سطح جامعه روحانیت انتشار گسترده داشته باشد.

حجت الاسلام کریمی نیز با اشاره به اینکه مطالب مجله نخبگان باید با رویکرد آسیب شناسانه دینی و اجتماعی باشد، ابراز داشت: به عنوان مثال مجردان متارکه کرده، درصد زیادی در جامعه نیستند، اما آسیب شناسی های اجتماعی نشان داده است آن ها دچار نقاط ضعف دینی بیشتری از مجردان عادی هستند.

انتهای پیام/313 /33

 

 

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha