استاد حسین جهاد حسّانی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری«حوزه»، اظهار داشت: خدا را شاکرم که بیش از 20 سال علاوه بر فعالیت در کتابخانه امیر المومنین(ع) در قسمت مخطوطات کتابخانه بارگاه امام علی (ع) مشغول به فعالیت هستم و به زودی شاهد انتشار اولین مجله تخصصی کتب خطی در نجف اشرف خواهیم بود.
وی به فعالیت های موجود در کتابخانه اشاره کرد و افزود: در حال حاضر مشغول تنظیم، اضافه کردن و تکمیل فهرست هایی برای گنجینه مخطوطات حرم امام علی (ع) هستیم که ان شاءالله به زودی چاپ می شود و در مورد مجله تخصصی به خاطر شرایط خاص اجتماعی و سیاسی که در گذشته وجود داشته است اگر چه مسئله مخطوطات شاید آنچه که در ذهن ما هست بیشتر از نظر نسخه شناسی می باشد، ولی رشته های بسیار زیادی در مورد مخطوطات هست و نیاز به تخصص های زیادی دارد و این رشته ها بخاطر شرایط سیاسی عراق دیر به دست ما رسیده و از این جهت این حرکت در واقع انتشار اولین مجله تخصصی در عراق می باشد.
وی با بیان اینکه در حال حاضر بیش از 4 هزار جلد کتاب و قریب به 7 هزار عنوان کتب خطی در کتابخانه امیرالمومنین (ع) وجود دارد، خاطرنشان کرد: قرار است با حمایت اشخاص حقیقی و حقوقی بر این آمار افزوده شود که به زودی در اختیار این سامانه خبری قرار خواهیم داد.
استاد جهادحسّانی به تاسیس بیمارستان کتاب در کتابخانه به عنوان اولین فعالیت اشاره کرد و افزود: اولین کاری که کتابخانه در این چند ساله اخیر انجام داده است تاسیس بیمارستان کتاب بوده بطوریکه با اختصاص فضایی مناسب به این امر در حال جذب افراد متخصص هستیم.
مدیر بخش مخطوطات کتابخانه امیرالمومنین(ع) اظهارداشت: مدیریت کتابخانه به منظور بالندگی و سطح ارتقای علمی و کیفی پرسنل بخش بیمارستان کتابخانه اقدام به برگزاری اولین دوره های تخصصی بین المللی نمود، بطوریکه با بکارگیری اساتید بین المللی و مجرّب در پایان دوره گواهی معتبر بین المللی به شرکت کنندگان اهدا کرد.
وی گفت: همکاری با یونسکو و کشورهایی از جمله؛ ایتالیا، یونان، مصر و ایران برای برپایی دوره های تخصصی مربوط به امور کتابخانه از جلمه دیگر فعالیت های کتابخانه امیرالمومنین(ع) می باشد.
استاد جهادحسّانی با بیان اینکه این کتابخانه اولین کتابخانه ای است که در عراق اقدام به برگزاری این دوره های تخصصی نموده است، اظهارداشت: این کتابخانه با عنایت خاصه حضرت امیرالمومنین (ع) از نعمت وجود قدیمی ترین کتب موجود در عالم اسلام بهره مند است بطوریکه در بین قرآن ها، مصحفی منسوب به امیر المومنین(ع) و در بین کتب خطی، کتاب اشارات ابن سینا که در اواخر حیات ابن سینا نوشته شده و کتاب تفسیر تبیان شیخ طوسی به چشم میخورد.
انتهای پیام 313/17