به گزارش خبرگزاری «حوزه»، محمد علی مجاهدی، دبیر شعر آئینی کشور در نشست «آسیب شناسی شعر و مداحی» به تشریح آسیب های شعر آئینی پرداخت و بر لزوم توجه بیشتر مداحان بر شناخت مولفه هایی چون " باید ها و نبایدها " در این نوع از شعر تاکید کرد.
وی با تاکید بر همکاری و تعامل متولیان امورفرهنگی در ارزیابی اشعار آئینی افزود : اگر متولیان فرهنگی در ارزیابی اشعار به دقت عمل کنند و به جای موازی کاری و خنثی کردن کارهای، به تقویت آن کمک کنند بسیاری ازمشکلات اشعار شاعران برطرف خواهد شد.
مجاهدی، بزرگترین مشکل متولیان فرهنگی را بررسی نکردن دقیق اشعار آئینی دانست و خاطر نشان ساخت: بعضی از این اشعار سخیف، به جای این که در مدح اوصیاء و اولیا ء الهی باشد در راستای تضعیف این مقدسات گفته شده است و همین نوع اشعار به دلیل کم توجهی این نوع مراکز، درکشور چاپ و تکثیر می شود.
دبیر شعر آئینی کشور یادآور شد: برخی از این شاعران با گفتن اشعار ضد ارزشی و دینی که با موازی کاری هم مواجه می شود در تضعیف مقدسات ارزشی به دشمنان کمک کرده و خوشحالی آنها را فراهم می کنند.
وی ابزار داشت: اشعاردینی از چهار چوب مشخصی برخوردارند و اگر شرائط و چهار چوب ها رعایت نشود ، شعر آئینی دینی دچار انحرافاتی می شود و صدماتی به این بخش وارد می شود که قابل جبران نخواهد بود .
دبیر شعر آئینی کشور گفت: مواظب باشیم با اشعارمان بهانه به دست دشمن و به خصوص وهابیت ندهیم و با این نوع اشعار غیر قابل استناد به دشمن خدمت نکنیم .
وی دوری ازسلیقه گری، بدعت، خرافه ، گزافه گوی و استفاده نکردن از ادبیات سبک وسبک های نا متعارف غربی در مدیحه سرایی ، دقت در انتخاب شعر مناسب ، همخوانی با معیارهای دینی را ازخصوصیات اشعار آئینی و مداحان برشمرده است .
مجاهدی در پایان گفت : مدیحه سرا ی اهل بیت (ع)؛ کسی است که در شعر از غلو پرهیز کند و باآداب و رفتار خود مردم را جذب دین کند و اشعای را بخواند که داری پیام عاشورا باشد .