به گزارش خبرنگار خبرگزاري «حوزه» از مشهد، حجت الاسلام حسيني زهان، از مشاوران مركز مشاوره حوزه علميه خراسان، در نخستين گردهمايي مديران و مسئولان مدارس علميه خوابگاهي خواهران، در سالن همايش مجمع جهاني اهل بيت(ع) مشهد به بیان مطالبی در باره توجه مسئولان مدارس به شرايط و روحيات طلاب پرداخت.
وي با اشاره به اين كه طلبه موفق نسبت به مسائل، تسلط نسبي دارد و مي بايست به دو بخش يادگيري و مهارتي اهتمام ورزد، ابراز داشت: مي توان با شناخت هدف، در عرصه علم آموزي ديني به نتيجه مطلوب رسيد.
این مشاور حوزوی با تاكيد بر اين كه اسلام دين اعتدال است و افراط و تفريط در آن جایی ندارد و در واقع بايد روح دين را فهميد، افزود: آشنايي با سيره اهل بیت(ع) و استخراج سبك زندگي ديني و اسلامي و تطبيق آن با شرايط امروز جامعه از ديگر مطالبي است كه بايد مورد توجه حوزویان قرار گیرد تا در برداشت از سيره معصومين (ع) و سنجش آن با زندگي امروزي دچار اختلال و تعارض نشويم.
حجت الاسلام حسيني زهان بابيان اينكه بايد بر روي مسئله اي مانند حجاب و عفاف كار كرد تا اموري چون نحوه حضور زنان در جامعه تبيين شود، گفت: راه درست اين است كه عناصر فطرت پسند را استخراج و به سبك زندگي در جهان معاصر تبديل كنيم.
وي در ادامه خطاب به مسئولان مدارس خاطرنشان کرد: يكي از امور مهم، توجه به آسيب ها و اختلالات رواني است كه با شناخت شرايط و تلاش در زمينه حل آن، مي توان به فرد كمك كرد و گرنه ممكن است به عوارض و نتايج بدتري برسد.
این کارشناس حوزوی تصريح كرد: مديران و مسئولان مدارس كار حساسي در برخورد مشاوره اي با طلاب دارند كه بايد متوجه بهره وري صددرصدي باشند و اصول مصاحبه و مشاوره را بشناسند و رعايت كنند تا به ارزيابي خوبي برسند.
انتهای پیام