به گزارش خبرگزاری «حوزه»، معظم له، پیش از ظهر امروز در دیدار با فرماندهان مراکز آموزش صف نیروی انتظامی با اشاره به آیات 62 تا 64 سوره یونس، اظهار داشتند: خداوند متعال در این آیات فرموده است: «أَلا إِنَّ أَوْلِيَاء اللّهِ لاَ خَوْفٌ عَلَيْهِمْ وَلاَ هُمْ يَحْزَنُونَ*الَّذِينَ آمَنُواْ وَكَانُواْ يَتَّقُونَ*لَهُمُ الْبُشْرى فِي الْحَياةِ الدُّنْيا وَ فِي الْآخِرَةِ لا تَبْديلَ لِکَلِماتِ اللَّهِ ذلِکَ هُوَ الْفَوْزُ الْعَظيمُ/آگاه باشيد كه بر دوستان خدا نه بيمى است و نه آنان اندوهگين مىشوند* همانان كه ايمان آورده و پرهيزگارى ورزيدهاند*در زندگى دنيا و در آخرت مژده براى آنان است وعدههاى خدا را تبديلى نيست اين همان كاميابى بزرگ است».
حضرت آیت الله علوی گرگانی ابراز داشتند: ما اعتقاد داریم که غیر از این دنیا، آخرتی نیز وجود دارد و اولیاء خدا بنابر این فرموده حضرت حق در سوره یونس از آن ترس و اندوه ندارند.
ایشان خاطرنشان ساختند: امروز گروه هایی که با اسم های کذایی در حال جنایت در دنیا هستند، حساب آخرت را قبول نداشته و فقط در ظاهر به آن ایمان دارند.
معظم له بیان داشتند: اولیاء خدا در همین دنیا با پروردگار، انبیاء و معصومین(ع) انس گرفته و در آخرت وحشت در آنها راه نخواهد داشت.
این استاد حوزه علمیه قم با اشاره به آیه 2 و 3 سوره بقره، تصریح کردند: خداوند متعال در این آیات فرموده است: «ذَلِکَ الکِتابُ لارَیبَ فِیهِ هُدیً لِلمُتَّقِینَ* الَّذینَ یُومِنُونَ بِالغَیبِ وَ یَقِیمُونَ الصَّلوةَ وَ مِمَّا رَزَقناهُم یُنفِقُونَ/ (آن کتابی است که هیچ شک و تردیدی در آن نیست و هدایتگر است برای پرهیزگاران*کسانی که به غیب ایمان دارند و نماز را به پا می دارند و از آن چه به آنان روزی نموده ایم انفاق می کنند».
حضرت آیت الله علوی گرگانی اظهار داشتند: بنابراین آیات، اشخاصی که متقی هستند، ایمان به غیب داشته و آخرت را قبول دارند.
ایشان با بیان این مطلب که ایمان و تقوا از ویژگی های اولیاء خداست، ابراز داشتند: تقوا یک مجموعه جامعی است که مباحث زیادی همچون عدم انجام گناه، دوری از غیبت، تهمت، دروغ و مسائلی از این قبیل را در خود جای می دهد.
معظم له با اشاره به روایتی از امام صادق(ع)، خاطرنشان ساختند: پیشوای ششم شیعیان از رسول اكرم(ص) نقل مى فرمايد كه فرمود، خداى عزوجل به داود(ع) فرمود: اى داود بشارت ده گناهكاران را و بترسان صديقين را! گفت: چگونه بشارت دهم گناهكاران را و بترسانم صديقين را؟ گفت: اى داود بشارت ده گناهكاران كه من همانا توبه قبول مى كنم و از گناه مى گذرم، و بترسان صديقان را كه عجب نكنند به اعمالشان، زيرا كه نيست بنده اى كه من به پا دارم براى حساب مگر آنكه هلاك گردد.