به گزارش خبر گزاری «حوزه»، حجت الاسلام محمد صادق کفیل، امروز در پانزدهمین نشست از سلسله نشست های تخصصی ائمه جماعات مساجد و مدارس استان قم که به همت جامعه مدرسین، درسالن اجتماعات این جامعه برگزار شد، به تشریح آسیب شناسی عرصه مهدویت پرداخت.
وی، آگاهی بخشی به مردم و جامعه، برطرف کردن آسیب های عرصه مهدویت و تبدیل این آسیب به فرصت را از وظایف طلاب و ائمه جماعات عنوان کرد و گفت: انتظار منفی اولین آسیب دراین عرصه است.
حجت الاسلام کفیل با اشاره به این که درکشور3 نوع انتظار منفی، وجود دارد، افزود: کسانی که معتقدند، انتظار به معنای توقف است، انسانهایی که گناه را می بینند، خوشحال می شوند و کسانی که مشوق گناه اند و به معصیت دامن می زنند.
کارشناس مهدویت با بیان این که لازم است انتظار منفی در جامعه تبدیل به انتظار مثبت شود، اظهار داشت: انتظار در روایات به معنای افضل الاعمال و انتظار عمل مجاهد گونه، امیددادن، دوری از یأس و ناامیدی و تلاش است.
وی ملاقات گرایی، ارائه چهره خشن از حضرت ولی عصر (ع) و تعیین وقت برای ظهور حضرت را از آسیب های عرصه مهدویت دانست و خاطر نشان ساخت: متأسفانه پر تیراژترین کتابها در کشور در باره ملاقات مردم با حضرت ولی عصر (ع) است که این عمل خود به تنهایی آسیب بزرگی در این عرصه به وجود آورده است.
حجت الاسلام کفیل گفت: رضایت محوری، دعا برای ظهور حضرت، بیان کردن عشق و محبت حضرت(ع) به مردم و تسلیم پذیری از راهکارهای ترویج مهدویت می باشدو مردم باید به دنبال این عوامل باشند.