یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024
نوروزی قزوین

حوزه / آیین اختتامیه سی هفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم و نوزدهمین دوره مسابقات سراسری اذان، ابتهال و مدیحه سرایی، در حسینیه امام زاده حسین(ع) قزوین برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری«حوزه» در قزوین، در این مراسم حجت الاسلام مصطفی نوروزی، مدیر اداره کل اوقاف و امور خیریه قزوین با اشاره به مراحل برگزاری این مسابقات گفت: برگزاری مسابقات قرآنی در رده‌های  مختلف سنی از جمله برنامه‌های اداره اوقاف و امور خیریه است که در دو رده سنی شکوفه‌ها افراد زیر 16 سال و بزرگسالان  افراد بالای 16 سال در سه مرحله پیش شهرستانی، شهرستانی و استانی در امام زادگان سطح  استان برگزار می شود.

 وی افزود: در این دوره از مسابقات 22 هزار و 500 نفر از سراسر استان در رشته های حفظ، قرائت و ترتیل قرآن کریم ثبت نام کرده و با یکدیگر به رقابت پرداختند.

حجت الاسلام نوروزی بیان کرد: جوایز در نظر گرفته شده برای این دوره از مسابقات مبلغ 310 میلیون ریال است که به برندگان رشته های مختلف اهدا خواهد شد.

مرتضی روزبه استاندار قزوین نیز در ادامه این مراسم گفت: برگزاری مسابقات قرآنی و تجلیل از فعالین قرآنی بسیار خوب و قابل تقدیر است، اما این مسابقات باید نقطه آغازی برای حرکت جامعه به سمت قرآنی شدن جامعه باشد.

وی افزود: در فعالیت های قرآنی قرآن و عترت باید کنار هم باشند و مراقب باشیم که این دو تقدم و تاخری نسبت به هم نداشته باشند و به هر میزان که مجالس و معارف اهل بیت (ع) داشته باشیم باید به همان اندازه هم مجالس و معارف قرآن داشته و مجلسی نباشد که مجلس اهل بیت (ع) باشد اما معارف قرآنی در آن نباشد.

حجت الاسلام سید مرتضی حسینی، نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم گفت: در بخش فعالیت های  قرآنی از زمانی که مقام معظم رهبری سکانداری هدایت کشور را به دست گرفته اند توجه ویژه ای به بخش قرآن داشته اند.

وی افزود: کشورهای اسلامی ما را به عنوان قرآنی اصلا نمی شناختند و این قدر علیه ما تبلیغات شده بود که می گفتند ایرانی ها قرآن بلد نیستند.

نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: امروز به مرحله ای رسیده ایم که قاریان ایرانی در هر  مسابقه ای که حضور می یابند یا جزو نفرات اول هستند یا اگر هم اول نباشند توانایی های خوبی را از خود به نمایش می گذارند.

در ادامه مجید وفاپور، مشاور قرآنی استاندار قزوین و داور این دوره از مسابقات گفت: کار داوری مسابقات از 6 ماه پیش از برگزاری مسابقات شروع شده بود که در این دوره از مسابقات از داوران استانی و شکوری استفاده کردیم و هیچ اعتراضی هم نسبت به داوری و روند برگزاری مسابقات نداشتیم.

وی افزود: توصیه هئیت داوران به شرکت کنندگان مسابقات قرآنی این است که در کنار تلاوت قرآن عامل به قرآن و اخلاق قرآنی هم باشیم و این گونه نباشد که مورد خطاب آیه قرآنی «لم تقولون مالا تفعلون» قرار بگیریم.

وفاپور گفت: عمل به قرآن رضایت خداوند را به دنبال دارد و اگر تلاوت های ما فقط جنبه مسابقه ای داشته باشد و سیره و رفتار قرآنی و معصومین در ما دیده نشود این تلاوت ها به درد نمی خورد.

برپایه این گزارش، در پایان این مراسم از نفرات برتر رشته های مختلف قرآنی در رده های سنی شکوفه و بزرگسال و در بخش برادران و خواهران با تقدیم لوح و هدیه نقدی تقدیر شد.

انتهای پیام

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • جلالی IR ۲۰:۱۷ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۶
    0 0
    با سلام به سرور عزیز اقای نوروزی مدیر کل اوقاف قزوین غرض از این دل نوشته بی مهریهائی که به حافظان قرانی میشود هست چرا که که در مسابقات شهرستانی و استانی سی هفتمین دوره مسابقات فرقی بین حافظین وقاریان شد که از زمین تا اسمان بود چرا که حافظان با دل و جان و روح خود ایات قران کریم را به دل و روح خود سپردند وولی قاریان فقط صدای خود را به نمایش گذاشتند ایا این است عدالت که دم از ان میزنیم ارزش حفظ قران بیشتر است یا ارزش نمایش صوت زیبا امیدوارم که این دل نوشته یک تلنگری به داوران ومربیان عزیز باشد تا بدانند که در ارزش گذاری باید تجدید نظر گردیده و ارزش حافظان را بالاتر از قاریان قلمداد نمایند و همچنین فرق بین دوغ و دوشاب را ندانستیم (بین مسابقه شهرستانی و استانی هم میبایست فرقی باشد؟)