به گزارش خبرگزاری «حوزه»، دکتر انوشیروان محسنی بندپی پیش از ظهر امروز در دیدار با حضرت آیت الله نوری همدانی تأمین سلامت آحادکشور را یک تکلیف دانست و گفت: این تکلیف 20 سال به تعویق افتاده؛ ولی با حمایت های دولت یازدهم در دستور کار قرار گرفت و در نهایت به مرحله اجرا در آمد.
وی تأمین بیمه سلامت روستاییان را از مصوبات مجلس در سالل 1384 عنوان کرد و اظهار داشت: تاکنون 8 و نیم میلیون بیمه در کشور ثبت شده و 7 میلیون و 300 هزار دفترچه بیمه برای آحاد مردم صادر شده است.
مدیرعامل بیمه سلامت کشور با اشاره به اهداف این سازمان، ابراز داشت: رفع دغدغه های رهبری، مراجع عظام تقلید، افزایش تعهدات خدمات، حفاظت مردم از شرایط بد اقتصادی، آسایش خانواده بیمار، راحت الوصول بودن خدمات بیمه ای برای بیماران در بیمارستان، پیشگیری از بیماری های جدید و پیشرفته و آموزش بیمه شدگان از اهداف این سازمان می باشد.
محسنی بندپی با بیان اینکه هزینه سلامت و نوع بیماری ها از لحاظ سختی و هزینه فرق کرده است، خاطرنشان ساخت: 85 هزار نفر در سال درکشور دچار مریضی صعب العلاج می شوند که با آموزش های لازم در این أمر می توان از شیوع این نوع بیماری ها جلوگیری و از هزینه ها صرفه جویی کرد.
وی با بیان اینکه 90 درصد هزینه بیمارستان را سازمان بیمه سلامت پرداخت می کند، تصریح کرد: پوشش بیماری های ناباروری، 40 قلم داروی ناباروری و بیمه دندانپزشکی برای افراد زیر 14 سال از دیگر خدمات این بیمه می باشد.