حجت الاسلام مجتبی اخوان، در گفتگو با خبرنگار «حوزه»در اصفهان، با اشاره به روزهای با شکوه پیروزی انقلاب اسلامی، اظهار داشت: بنده یک سال قبل از انقلاب اسلامی، در سال 56 به مقام طلبگی رسیدم و در همان روزها در استان کهگیلویه و بویراحمد کارهای تبلیغاتی علیه براندازی رژیم شاهنشاهی انجام دادم.
وی با یادآوری خاطرات خود در زمان انقلاب اسلامی، ادامه داد: همزمان با پایین آمدن مجسمه خبیث شاه در اصفهان، توسط شهربانی در شهرضا بازداشت شدم که از جمله همرزمان بنده شهید میثمی و شهید مصطفی ردانی بودند.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان اصفهان، با تاکید بر شرکت در تجمعات انقلابی طی سال های 56 و 57، تصریح کرد: با توجه به تجمعی که با دیگر طلبه ها طی همان سال ها در قم داشتیم بنده توسط ساواک دستگیر شدم و طی همان سال ها دوبار به زندان رفتم اما همچنان بر روی اعتقادات و مبارزات خود بوده و باز دست از مبارزه برنداشتم.
حجت الاسلام اخوان با اشاره به اینکه در دوران جشن های پیروزی انقلاب اسلامی 2 بار امام خمینی(ره) را ملاقات کرده بود، بیان داشت: اولین دیداری که با امام رحمت الله علیه داشتم در مدرسه علوی قم بود، ما همیشه مطالب و سخنرانی های امام را چه در داخل کشور و چه در داخل کشور پیگیری می کردیم.
وی تاکید کرد: در حال حاضر نیز توصیه ها و سخنان امام خمینی(ره) مبنای فعالیت های سیاسی ما قرار گرفته و آن را مدنظر کارهای خود قرار می دهیم.
حجتالاسلام اخوان در ادامه به سفارش و توصیه های حضرت امام خمینی(ره) به ملت ایران اشاره کرد و افزود: دشمن ستیزی، دشمن شناسی، اقدام به موقع در مقابل دشمن و حفظ وحدت از جمله درس ها و توصیه های مهم امام (ره) علیه به ملت و سران کشور است.
وی در خصوص نقش روحانیت در به ثمر رسیدن پیروزی انقلاب اسلامی، اظهار داشت: نقش روحانیت در پیروزی نظام انقلاب اسلامی بی بدیل است، انقلاب اسلامی ریشه در روحانیت و روحانیت نیز ریشه در آموزه های قرآنی و روایی دارد.
حجت الاسلام اخوان تاکید کرد: نقش روحانیت قبل و بعد از انقلاب حتی در دوران دفاع مقدس بسیار مهم و اثرگذار بوده است.
وی بیان داشت: روحانیت از انبیاء درس گرفته اند به همین سبب دربرابر شکنجه های ساواک ایستادگی کردند.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان اصفهان با اشاره به اینکه مردم به روحانیت اعتماد و اعتقاد دارند، خاطرنشان کرد: یکی از ابعاد فعالیت های دشمن جدا کردن روحانیت از مردم و جدا کردن مردم از روحانیت است در اینجا باید روحانیت هوشیار باشند تا این که مردم را از دست ندهند.
وی اضافه کرد: روحانیت باید مردم را از خود بدانند بنابراین باید در خصوص رفع مشکلات آنها و ارتقاء سطح اخلاقی، تربیتی و اعتقادی مردم تلاش کرده و لحظه ای غفلت نکنند.
حجت الاسلام اخوان، گفت: اگر برخی از مردم از لحاظ اعتقادی آسیب دیده اند روحانیون فقط این مسئله را به پای استکبار و برنامه های ماهواره نگذارند، گاهی هم کم کاری بخشی از روحانیت سبب برخی از مشکلات شده است.
وی ادامه داد: هر روحانی در هر جایگاهی باید احساس هویت کند و در هدایت جامعه، تربیت نسل جوان، رزق حلال و دیگر کارهای خداپسندانه اهتمام ورزد.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان اصفهان در پایان گفت: روحانیت باید به استناد اخلاص حضرت امام خمینی(ره)خالصانه بایستد و شهدای روحانی را به یاد آورده احساس تکلیف کند و در انجام وظیفه لحظه ای از پای ننشیند.