به گزارش خبرگزاری«حوزه»، به نقل از روابط عمومی مرکز تحقیقات اسلامی مجلس؛ در این کارگاه دکتر حسین بنیادیان رئیس کمیسیون پیوست نگاری فرهنگی شورای عالی انقلاب فرهنگی طی سخنانی، بر بهره گیری از مدیریت فرهنگی جامعه برای اصلاح رفتارها را مهم توصیف کرد و گفت: اگر فرهنگها هدایت نشود قطعا فرهنگ، افراد را هدایت خواهند کرد.
وی ادامه داد: هیچ فرد و یا مسئولی در ارتباط با فرهنگ جامعه بی طرف نیست و همه افراد، دستگاه ها و مدیران در جمهوری اسلامی وظیفه اصلاح فرهنگ را بر دوش دارند.
دکتر عبدالرضا علیزاده عضو هیئت علمی دانشگاه تهران نیز در این کارگاه علمی یادآورشد: خط و مشی های فرهنگی باید با هم منسجم و سازگار باشند و طرح های فرهنگی نباید با هم منافات داشته و یا ناسازگار باشند.
وی ادامه داد: بخشی از تحولات فرهنگی را می توانیم به خود کنشگران فرهنگ یعنی هنرمندان خلاق و متدین واگذار کنیم که میتوانند در قانونگذاری فرهنگی به ما کمک کنند.
علیزاده یادآورشد: توجه به خرده فرهنگ ها، فرهنگهای ملی و خلاقیتهای فرهنگی کنشگران می تواند ما را در مسیر دستیابی به اهداف کمک کند.
بر اساس این گزارش: به شرکتکنندگان در این کارگاه علمی گواهینامه معتبر اعطا می گردد. همچنین اولویت در واسپاری پروژههای علمی متناسب با نیازهای مرکز با شرکتکنندگان کارگاه خواهد بود.
بیش از 100 نفر از دانشجویان و طلاب در این کارگاه حضور داشتند.
گفتنی است: قانونگذاری فرهنگی یکی از عرصه های مهمی است که به جهت اقتضائات خاص فرهنگ و فرآیند تغییر و اصلاح فرهنگی، تفاوت ماهوی با عرصه های دیگر قانونگذاری دارد؛ به عبارت دیگر با همان ادبیات و منش و نگاهی که در حوزه اقتصادی قانونگذاری میشود؛ نمیتوان در حوزه فرهنگ نیز قانون تدوین نمود. چراکه مسائل مختلفی در این باب وجود دارد که ابتدا باید نسبت به آنها موضوع گیری نمود.