چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۴۰۳ |۹ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 11, 2024
طلاب

حوزه / زمانی که المپیاد به ذهن می آید، انسان فکر می کند یک مارتن بزرگ علمی و یا یک رقابت شدید علمی با دیگران است؛ اما این المیپاد از نظرطلاب نخبه نه تنها به معنای رقابت نیست، بلکه آن را یک نوع رفاقت و مسابقه برای خدمت بهتر می دانند.

اشاره؛  مجتمع فرهنگی وسف در خارج از قم، منطقه ای سر سبزی است  که اردوی یک روزه آماده سازی سومین المپیاد علمی  طلاب نخبه و استعدادهای برتر حوزه با حضور معاون آموزش، اساتید ومشاورین برگزار شد.

حجج اسلام  افتخاری، صالحی و فصیحی از طلبه های  نخبه­ای هستند  که به همراه 131 نفر از استعداد های برتر برای آمادگی در مرحله  کشوری المپیاد  به مجتمع فرهنگی وسف آمده بودند در  گفتگو با خبرنگار خبرگزاری «حوزه»  دیدگاه های خود را در این زمینه بیان کردند.

سید محمد افتخاری  هستم و حدود 11 سال در حوزه  مشغول به تحصیل و فراگیری علوم دینی هستم و در حال حاضر سطح سوم حوزه را با موفقیت به پایان رسانیده ام.

قبل از اینکه وارد حوزه شوم، در دانشگاه فنی مهندسی مشغول به  تحصیل بودم و بعد از اینکه فوق دیپلم را از این دانشگاه گرفتم، متوجه شدم، در دانشگاه نمی شود به معنویات رسید و ازطریق دوستان طلبه­ای که داشتم با فضای حوزه آشنا شده و وارد حوزه شدم.

 این نخبه برتر ادامه داد:  هم اکنون 11 سال از آن زمان می گذرد و من سطح سه حوزه را تمام کردم، از موضوع المپیاد علمی آگاهی پیدا کردم و بعد هم در این آزمون شرکت نمودم  وتوانستم مراحل المپیاد را در سطح مدرسه علمیه و استانی با موفقیت طی کنم و امروز هم در اینجا آمده ام تا به آمادگی برای شرکت در المپیاد علمی برسم و در نهایت بتوانم در آن آزمون نهایی موفق شوم.

المیپاد علمی در حوزه، یک حرکتی برای ایجاد ارتباط علمی بیشتر با طلاب و فکرها، سلیقه ها و استعدادهای متفاوت است  و امیدوارم سال به سال برکیفیت این نوع آزمون در حوزه افزوده شود و زمینۀ بیشتری برای جذب طلاب دیگر به این المپیاد علمی فراهم شود.

حجت الاسلام جواد صالحی  یکی دیگراز طلاب خوش استعداد و نخبه  در حوزه، 25 ساله است  و 11 سال در حوزه مشغول تحصیل و فراگیری علوم دینی است و در حال حاضر سطح سه حوزه را به اتمام رسانیده است.

وی آمده تا در المپیاد علمی کشور تجربه  خوبی کسب کند و ببیند عیار علمی او تا چه اندازه است و چه مقدار می توان به آینده حوزه از لحاظ علمی کمک کند.

این استعداد برتر اظهار داشت: بعد از اتمام سطح سه حوزه وارد مؤسسه فقهی تحت اشراف  آیت الله العظمی  شبیری زنجانی شدم و حدود پنج سالی است در این مؤسسه فقهی مشغول  تحصیل و تحقیق و پژوهش هستم.

این مؤسسه زمینه ورود من به المپیاد علمی  را فراهم آورد و خوشحال هستم  که دوره های قبلی آزمون علمی را با موفقیت به اتمام رساندم.

برای رسیدن به این مرحله  تلاش و مجاهدت علمی زیادی انجام داده ام و زحمت زیادی کشیده ام، دوست دارم، نتیجه زحمت خود را در این آزمون بزرگ علمی ببینم و بتوانم دِینم را از طریق خدمت کردن به حوزه،  انجام دهم.

المپیاد علمی در حوزه با سایر جاها متفاوت است اینجا اخلاق حاکم است و کسی برای برد و باخت رقابت نمی کند بلکه می خواهد خوود را محک زده و ببیند چقدر توانایی دارد که بر اساس ان توانایی بتواند بر مکتب اهل بیت(ع) خدمت کنددر واقع المپیاد در حوزه  یک  نوع رفاقت علمی با طلاب است نه رقابت. این آزمونها باید بیشتر شود تا انگیزه برای درس خواندن بیشتر شود و این آزمونها می تواند زمینه رشد سایر طلاب را نیز  فراهم کند.

حجت الاسلام محمد فصیحی از جمله طلبه هایی است که به عنوان نخبه درآزمونها شرکت کرده و در دوره های مقدماتی المپیاد عملی مدرسه و استانی را به خوبی پشت سر گذاشته و در این مجتمع برای گذراندن دوره آماده سازی برای موفقیت بیشتر در آزمون بزرگ المپیاد علمی شرکت کرده بود.

این طلبه موفق نیز گفت: از سال 87 برای تحصیل علوم دینی وارد حوزه شدم و الان 7 سال است که از آن زمان می گذرد و سطح یک را به پایان رساندم و آمدم برای سطح دو در آزمون المپیاد شرکت کنم و خودم را محک  علمی بزنم.

المپیاد به انسان انگیزه درس خواندن و تلاش می دهد و زمینه رشد و خود باوری را فراهم می کند.

بر خلاف سایر دوستانم، برای بار دوم در این آزمون شرکت می کنم و تجربه خوبی از این لحاظ  دارم و امیدوارم این مرحله را هم با موفقیت به پایان برسانم.

انتهای پیام40/313

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha