پنجشنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ |۸ ذیقعدهٔ ۱۴۴۵ | May 16, 2024
حجت الاسلام نجفي روحاني

حوزه/ فرهيختگان مي توانند در كربلا به رمز و رازها و نقش خواص در حركت هاي اجتماعي جامعه پي برده و به گونه اي برنامه ريزي كنند كه بار ديگر يزيديان زمان توان از بين بردن و از صحنه خارج كردن سكان داران دين و پرچم داران عزت و استقلال جامعه را نداشته باشند.

به گزارش خبرگزاری «حوزه» به نقل از پایگاه حج، حجت الاسلام و المسلمين نجفي روحاني، نماينده بعثه مقام معظم رهبري در عراق در جمع دانشگاهيان دانشگاه هاي تهران گفت: حضور دانشجويان در عتبات عاليات بهترين و پر دست آوردترين برنامه هاي فرهنگي و آن فرصتي كم نظير براي تحول رفتاري و تصميم سازي فرهنگي در جامعه است بنابراين اعزام دانشگاهيان به عتبات عاليات ناب ترين كار فرهنگي است.

وي با اشاره به درس ها و پيام هاي نهضت حسيني، دانشگاهيان را پر استعدادترين قشر در بهره برداري از اين موضوع خواند و گفت: فرهيختگان مي توانند در كربلا به رمز و رازها و نقش خواص در حركت هاي اجتماعي جامعه پي برده و به گونه اي برنامه ريزي كنند كه بار ديگر يزيديان زمان توان از بين بردن و از صحنه خارج كردن سكان داران دين و پرچم داران عزت و استقلال جامعه را نداشته باشند.

نماينده بعثه مقام معظم رهبري در عراق، انحصار شفا بودن تربت امام حسين عليه السلام، استمرار امامت از نسل امام حسين عليه السلام، استجابت دعا تحت قبه آن حضرت و محسوب نشدن مدت سفر زيارت از عمر را چهار خصيصه اي دانست كه خداوند به امام حسين عليه السلام عطا فرموده است.

حجت الاسلام و المسلمين نجفي روحاني همت و خواستن را شرط اول حركت دروني و سفر آسماني عنوان كرد و گفت: در اين سفر بايد ادب را رعايت كرد تا زمينه حضور در محضر انسان كامل پيدا شود و ادب زمينه بصيرت و معرفت انساني است.

وي با تبيين كار فرهنگي اصيل در دانشگاه ها گفت: شب عاشورا كه از لحظه هاي مهم تاريخي است امام حسين عليه السلام مهلت خواست تا اركان فرهنگي مكتب شان را به نمايش گذارد و آن فرهنگ عبارت است از نماز ، قرآن و دعا و اين سه موضوع كليد به كمال رسيدن انسان است.

نماينده بعثه مقام معظم رهبري در عراق از دانشگاهيان خواست فرصت كم نظير حضور در عتبات را مغتنم شمرده و از آن استفاده حداكثري نمايند و در بازگشت فرهنگ حسيني را در دانشگاه ها ترويج نمايند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha