طیبه توکلی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری«حوزه» اظهار داشت: یکی از کارهایی که معلمان و مربیان و به خصوص خانواده ها می توانند و باید برای تقویت فرهنگ عفاف و حجاب انجام دهند توجه به این اصل است که باید برای یک دانش آموز دختر ضرورت حفظ و رعایت حجاب و عفاف به خوبی جا بیافتد و در درونش نهادینه شود.
وی افزود: وقتی این مساله به خوبی در دانش آموزان دختر نهادینه شد وقتی آن ها وارد دانشگاه یا محیط های دیگر جامعه می شوند به حفظ حیا و تاکید بر حجاب و عفاف پایبند خواهند بود.
استاد جامعه الزهرا(س) همچنین با تاکید بر این که ما باید بر روی مساله حجاب و عفاف ، کار عمیق فرهنگی و علمی انجام دهیم تا به نتیجه مطلوب دست یابیم، خاطرنشان کرد: نخبگان و برنامه ریزان باید به صورت علمی و کارشناسی روی این موضوع کار کنند و مسئولان نیز با دغدغه مندی و احساس مسئولیت موضوع را دنبال کنند.
وی بیان داشت: به اعتقاد بنده، مساله حجاب به جای آن که عمیقاً درباره آن فرهنگ سازی صورت گیرد بیشتر حالت شعاری به خود گرفته و به همین خاطر تا حدی اثربخشی آن کاهش یافته است.
توکلی افزود: قطعاً اگر ما از ابتدا می توانستیم با تکیه بر راهکارهای علمی تر و روانشناسی شده تر ، دست به فرهنگ سازی می زدیم ، در این راستا موفق تر می بودیم.
وی گفت: آنچه مهم است این که باید کاری کنیم که دختران و زنان جامعه ما واقعاً باور به ضرورت حجاب داشته باشند و آن را برای خود مصونیت بدانند و نه محدودیت.