به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» در اهواز، حجتالاسلاموالمسلمین مرتضی ادیبیزدی، امروز در جمع طلاب مدرسه علمیه سفیران هدایت حضرت ولیعصر(عج) اهواز، مهمترین جنگ امروز بشری را جنگ تبلیغی و رسانهای عنوان کرد و اظهار داشت: در نبرد رسانهای، فردی که بهتر بتواند مطالب را به جان مخاطبین رساند، موفق و پیروز میدان است؛ چراکه امروزه قدرت های دنیا با همه توان، به دنبال جذب قلوب ملتها و توجهات آحاد بشری است.
وی با تأکید بر ایجاد جاذبه در کلام و گفتار، تصریح کرد: در عصر حاضر، هرکه بتواند به بهانههای مختلف، جاذبه و اثرگذاری بیشتری ایجاد کند، بهیقین حرفش در مذاکرات موفقتر و پیشروندهتر است.
مشاور رئیس سازمان صدا و سیما، با بیان اینکه روحانیت شیعه به راحتی میتواند جلودار فرهنگی جهان اسلام باشد، گفت: اگر روحانیت بتواند کلام خویش را به درستی منتقل سازد، به برکت آل الله و نهضت عظیم و ملکوتی کربلا، به راحتی میتواند میدان فرهنگی جهان اسلام و حتی بشریت را به دست بگیرد و قدرت برتر میادین بینالمللی شود.
وی، در ادامه با اشاره به گستره جهانی قیام اباعبدالله الحسین(ع)، اذعان داشت: نقطهای در جهان هستی وجود ندارد که ما برای تبلیغ به آنجا رفته باشیم و نبینیم که پیش از ما، عاشورای امام حسین(ع) آنجا را فتح نکرده باشد، این امر فرصت مغتنمی است که باید طلاب و روحانیون از آن کمال استفاده را ببرند.
*انسانها تشنه معارف عاشورایی هستند
حجت الاسلام والمسلمین ادیب یزدی افزود: ازآنجاییکه یکی از خصوصیات نهضت کربلا، فطری بودن آن است، در وجود هر آدمی ارادت به امام حسین و اهلبیت عصمت و طهارت(ع) وجود دارد و بدین جهت لازم است که حجت درونی انسانها را با حجت بیرونیشان پیوند داد.
وی ادامه داد: امروزه انسانها تشنه امام حسین(ع) بوده و گمشدهای در دلشان دارند، اما مشکل اینجاست که نمیدانند این گمشده چه کسی و چگونه میتوان آن را به دست آورد، پس یک مبلغ واقعی و موفق، فردی است که تشنگی مردم را با آب زلال و حیاط بخش امام حسین(ع) سیراب کند.
*مأموریت سخت روحانیت شیعه در دوران انفجار اطلاعات
مشاور رئیس رسانه ملی، با تأکید بر اینکه مأموریت مبلغ در زمان حال، بسیار سنگین است، گفت: در روزگاری که انفجار اطلاعاتی صورت گرفته و مردم در فرصت بسیار کوتاهی از رویدادها با خبر میشود، روحانی میتواند نقش هدایتگری و روشنگری داشته باشد که بتواند ضمن ارائه تحلیل درستی از انبوه اطلاعات، ارتباط آنها را نیز مشخص کرده و استنتاج انقلابی و منطقی از خبرها کند.
*راه نفوذ به قلوب مردم
این کارشناس مذهبی در بخش دیگری از سخنان خود، اظهار داشت: اگر میخواهید نَفَسِتان میان تودههای مردمی اثرگذار باشد، راهی جز اخلاص و تقوا وجود ندارد، پس مبادا از این قدرتها برای نفوذ در فکر و ذهن مردم غافل شوید که راهی جز این موجود نیست.
*تبلیغ؛ وظیفه ای الهی
وی با بیان اینکه کار اصلی و مهم روحانی، اثرگذاری بر جانودل مردم است، تبلیغ را فریضهای الهی توصیف کرد و گفت: بهیقین اثرگذاری بر قلب مردم کار خداست و اگرچه امام صادق(ع) فرمودند «جا به جا کردن کوهها آسانتر از اثرگذاری روی مردم است»، اما این بدان معنا نیست که انسان نمیتواند بر قلب دیگران نیز تسلط نداشته باشد.
حجتالاسلاموالمسلمین ادیب یزدی، با اشاره به مشکلات فرهنگی موجود در کشور، تصریح کرد: در این شرایط بسیار سختی که دستیابی انسان به مسائل شهوانی سهلالوصول و آسان است، دعوت به تقوا و منع از منکرات، شاید بتوان گفت که سختترین کار باشد، پس یک طلبه سفیران هدایت، چگونه باید جوانی که غرق در شهوات است را به «طریق الله» هدایت کند؟ باید با «تمسک به اهلبیت(ع) و رعایت تقوای درونی و برونی خویش» این کار را انجام دهد.
مشاور رئیس رسانه ملی، افزود: اگر شما طلاب، خود را برای حفظ تقوای درونی خویش به زحمت انداختید، خداوند متعال از قدرت خویش که تسلط بر قلوب و جان مردم است، به شما نیز عنایت میکند.
حجت الاسلام والمسلمین ادیب یزدی با بیان اینکه توسل، راههای بسته را باز میکند، اذعان داشت: در جنگی که دشمن با همه امکانات و تجهیزاتش به میدان آمده، ما نیز باید با همه قدرتمان وارد میدان شویم، آنها به امکاناتشان مینازند و ما نیز به همه دارایی خود یعنی اهل بیت(ع) مینازیم.
*روضههای یکدقیقهای بخوانید
وی در ادامه به بیان نکاتی برای استفاده هرچه بیشتر از ظرفیت بینهایت اهلبیت(ع) جهت غلبه بر مشکلات پرداخت و گفت: به هنگام مشکل و گرفتاریهای دنیوی، روضه بخوانید، برای خودتان روضههای یک دقیقه بخوانید. برای خود و خانواده خویش روضههای کوتاه بخوانید. این روضههای کوتاه چنان لذتی و تواناییهایی را به انسان میدهد، که مشابهش را در هیچ کجا نمیتوانید پیدا کنید.
وی، گرفتاریهای زندگی را سکوی پرتاب انسان عنوان کرد و بیان داشت: گمان نکنید در کار طلبگی همه چیز باید مهیا باشد، اگر بنا بود انسان در رفاه و آسایش به مقامات ملکوتی برسد، پیامبر(ص) و ائمه اطهار(ع) متحمل مصائب و بلا نمیشدند؛ پس آن محرومیتها و روضه غربت خواندنهای شما سکوی پرتابتان به اعلاعلیین میشود.
*مراقبت از خلوت...
کارشناس مذهبی رسانه ملی، مراقب از خلوت را یکی از مهمترین کارهای در زندگی شخصی طلاب دانست و تصریح کرد: امیرالمؤمنین(ع) هرچه دارد، از تنهاییها و خلوت شبانه دارد؛ پس اگر انسان خلوت خویش را اصلاح کند، پروردگار متعال جلوت او را اصلاح میکند و اگر خدایی ناکرده خلوت انسان به انحراف کشیده شد، عاقبت انسان معلوم نیست که ختم به خیر یا شرّ شود.
حجتالاسلاموالمسلمین ادیب یزدی، در پایان «شیخ اعظم مفید» را مظهر تقوا و یکی از بهترین الگوها برای طلاب خواند و اظهار داشت: ایشان بسیار متقی بوده و خداوند نیز انسان با تقوا را دوست دارد و بهنوعی نظر کرده امام زمان(عج) بود، که در همین راستا، با مطالعه در احوالات ایشان دیدم که وقتی شیخ از دنیا رفت، امام زمان(عج) با سر و پای برهنه به تشییع جنازه ایشان آمد و بدین دلیل نیز شیخ مفید میتواند بهترین الگو برای شما طلاب باشد.
انتهای پیام