به گزارش خبرگزاری «حوزه» از لرستان،حجت الاسلام والمسلمین مشفقی پور، عصر امروز در جمع طلاب مدرسه علمیه بقیه الله الاعظم(عج) نورآباد اظهارداشت: امروز باید مبلغان با تسلط بر علم روز و همچنین زبان های عربی و انگلیسی، بتوانند در هر نقطهای از جهان، معارف ناب اسلام محمدی(ص) را تبلیغ نمایند.
حجت الاسلام مشفقی پور با بیان تشکیلات و ساختار اداری مرکز مدیریت حوزه های علمیه به تاسیس معاونت بین الملل حوزه اشاره کرده و گفت: این معاونت با مصوبه شورای عالی حوزه به منظور ساماندهی خروجی های حوزه اعم از طلاب، روحانیان و پژوهشگران در سه عرصه آموزش، تحقیق و تبلیغ برای فعالیت حوزه در خارج از کشور ایجاد شده و در صددیم با توسعه ماموریت های خود حوزه را به منظور تبلیغ معارف اهل بیت(ع) به دنیا معرفی کنیم.
وی با بیان این که برای استقرار روحانیون و مبلغان در کشورهای دیگر، یادگیری زبانهای بین المللی ضروری است، افزود: در همین راستا طلاب باید تلاش کنند علاوه بر کسب مهارت زبانی، مبانی فقه،اصول و معارف اسلام ناب را نیز فراگرفته و در تمام دنیا اشاعه دهند.
قائم مقام معاون بین الملل حوزه های علمیه با تاکید بر این که هم اکنون یادگیری زبان عربی در حوزه علمیه برای طلاب ایرانی اجباری است ، اذعان داشت:طلاب باید علاوه بر یادگیری دروس حوزوی، با مطالعه و پژوهش تلاش کنند مستندات علمی و حوزوی را انتشار دهند.
وی با بیان این که هم اکنون معاونت بین الملل حوزه با برگزاری دوره های آموزشی متعدد از جمله فرهنگ و ملل و ادیان و مذاهب برای مبلغان و طلاب علاقهمند به تبلیغ در خارج از کشور، اقدامات گستردهای را انجام داده، خاطر نشان کرد: این معاونت با تشکیل بانک اطلاعاتی از طلاب و مبلغان نخبه و توانمند و همچنین مسلط به زبانهای بین المللی، امکان اعزام مبلغان به سراسر جهان برای تبلیغ معارف دینی را فراهم آورده که این امر پتانسیل خوبی بوده و هر کدام از مبلغانی که دارای این شرایط هستند، می توانند در این بانک اطلاعاتی تشکیل پرونده دهند.
حجت الاسلام والمسلمین مشفقی پور در ادامه سخنان خود با بیان این که امروز متأسفانه جریانهای تکفیری- تروریستی سعی می کنند با غلط جلوه دادن ابعاد اسلام به پیکره دین ضربه زنند، تصریح کرد: بی شک وجود مبلغ متخصص ،آگاه و عالم در جهت برخورد با این نقشه های شوم دشمنان تأثیر بسزایی خواهد داشت.
وی با بیان این که دانشگاه الازهر با تربیت طلاب توانمند، آنها را برای اعزام به نقاط مختلف دنیا فراهم آورده بیان داشت: امید میرود مسئولان مدارس علمیه و حوزهها برای تربیت طلاب متخصص و مبلغان کارآمد، بیش از پیش تلاش نمایند.
قائم مقام معاون بین الملل حوزه های علمیه کشور، با بیان این که مطالعه عمیق کتابهای دینی و تفسیری باید به عنوان اولین قدم آموزشی در مدارس علمیه دنبال شود، گفت: برای تربیت طلاب مستعد و نخبه باید همه برنامه ریزیها، منسجم و هدفمند صورت گیرد.
وی در پایان بر خودسازی و تهذیب نفس طلاب در مدارس علمیه تاکید کرد و بیان داشت:برای تربیت طلاب مهذب باید برنامههای اخلاقی و تهذیبی نیز با جدیت در مدارس دنبال شود.
این استاد حوزه در پایان ضمن بیان سجایای اخلاقی علمای سلف رمز موفقیت طلاب جوان را تلاش برای تحصیل، اخلاص و جامع نگری عنوان کرد و گفت: آنچه از علمای گذشته و رمز توفقیات آنها سراغ داریم این سه اصل مهم به انضمام تهجد، توسل و تواضع بوده است.