به گزارش خبرگزاری «حوزه» از اصفهان، سردار غلامرضا سلیمانی، ظهر امروزدر جمع طلاب مدرسه علمیه دارالحکمه با گرامیداشت هفته بسیج اظهار داشت: بسیج طلاب یکی از ضروری ترین تشکل ها بوده و این مهم همواره موردتاکید معمار کبیر انقلاب بود.
وی با اشاره به عضویت بالغ بر 17 هزار طلبه در بسیج استان، گفت: قطعا این جمعیت بصیر می تواند در عرصه ممانعت از نفوذ دشمنان در کشور موثر باشد، امروز مهمترین وظیفه بسیجیان و به ویژه طلاب تحقق بخشیدن منویات رهبر معظم انقلاب در عرصه های مختلف است.
فرمانده سپاه صاحب الزمان(عج) استان اصفهان به رسالت خطیر مبلغین و طلاب در عرصه تبلیغ اسلام حقیقی در جهان اشاره و عنوان کرد: امروز انقلاب اسلامی به جهان صادر شده و دنیا به خوبی متوجه آرمان های انقلاب شده است و لذا امروز ما باید مراقب شیطنت های دشمن و نفوذ آنها در عرصه های اجتماعی و فرهنگی کشور باشیم.
وی با تاکید براینکه مقابله با نفوذ فرهنگی و فکری از وظایف اصلی طلاب بسجی است خاطرنشان کرد: رهبر معظم انقلاب از ابتدای سال تا کنون بیش از 80 بار واژه نقوذ را در جمع مردم و اقشار مختلف به کار برده اند که این نشان از اهمیت والای این موضوع دارد.
سردار سلیمانی با بیان اینکه مرجعیت و روحانیت سردمدار مقابله با نفوذ هستند ، بیان داشت: مصداق این ادعای ما مقابله قوی مرجعیت و روحانیت در طول تاریخ از زمان تحریم تنباکو تا کنون است،روحانیت و مرجعیت همواره در عرصه مواجه با نفوذ دشمن ایستادگی و از اسلام حراست کرده اند.
وی خط نفوذ در داخل کشور را مسبوق به سابقه دانست و اذعان کرد: پیش از انقلاب اسلامی و در زمانی که مردم به پشتوانه مرجعیت و علما درخواست انقلاب مشروطه را داشتند، انگلیس نفوذ کرد و در نهایت با منحرف ساختن انقلاب مشروطه رضا خان را به حکومت رسانید.
فرمانده سپاه صاحب الزمان(عج) استان اصفهان به دار آویخته شدن شیخ فضل الله نوری اشاره کرد و گفت: خط نفوذ دشمن در آن زمان چنان کرد که افکار مردم تغییر کرد به نحوی که در برابر به دار آویخته شدن مرجعیت هیچ واکنشی نشان ندادند.
وی تصریح کرد: انقلاب اسلامی به رهبری امام راحل از سال 42 تا بهمن 57 با تکیه بر راهبرد غلبه خون بر شمشیر که راهبرد اصلی عاشورا است، پیروز شد و توانست سد محکمی در برابر نفوذ دشمنان و مستکبرین باشد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: هفته بسیج فرصتی است که ما یادآور تدبیر بلند و الهی امام راحل باشیم چرا که بسیج متعلق به یک نهاد و سازمان نیست بلکه یک تفکر است.