به گزارش خبرگزاری «حوزه» از مشهد، دکتر رضا سلامت پناه، در نشست تخصصی نمایشگاه دستاوردهای حوزه علمیه خراسان که در تالار شیخ طوسی بنیاد پژوهش های اسلامی آستان قدس رضوی برگزار شد با اشاره به تاثیر نقش هدایتی علما و حضور خلاقانه نخبگان حوزوی در شکل گیری حوزه علمیه قرآنی، گفت: نیازمندی نگاه به قرآن در حوزه باید تغییر کند که با عنایت الهی در کشور نیز شاهد تحولات خوبی هستیم.
وی با اذعان بر اینکه مدعی تحول علوم انسانی هستیم، اما نرم افزاری قرآنی برای انجام آن نداریم، گفت: باید نقش قرآن را به عنوان یک مرجع و نرم افزار تمدنی بدانیم.
دبیر مجمع مشورتی شورای توسعه فرهنگ قرآنی، احیای شکوه معرفتی قرآن را از رسالت های حوزه علمیه برشمرد و عنوان کرد: بدون تردید با یک انسداد تمدنی رو برو هستیم و راه برون رفت، تنها با بازگشت معرفتی به قرآن میسراست.
وی اظهار کرد: تمدن دو جنبه اساسی دارد؛ یکی تولید دانش و ثروت علمی که منجر به تمدن می شود و دیگری ارائه دانش و ثروت است که با زبان فرهنگ هنر و رسانه بیان می گردد.
سلامت پناه، تولید دانش تمدنی و ارائه هنرمندانه آن را در یک راستا دانست و اظهار داشت: باید قرآن به اشکال دیگر مانند تصویری نیز ارائه شود که از آن جمله می توان به ساخت انیمیشن اشاره کرد.