به گزارش خبرگزاری«حوزه»از مازندران، خانم بنت الهدی جعفر زاده، معاون پژوهش مدرسه علمیه خواهران الزهرا (س) بابل در نشست "نهادینه سازی فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر "، در جمع طلاب این مدرسه بیان کرد: با توجه به این که حوزه و روحانیت باید نبض تفکر و هدایت جامعه را دردست بگیرند، لذا باید زمان شناس بوده و همیشه چند قدم جلوتر از زمان خود حرکت کنند.
معاون پژوهش مدرسه علمیه خواهران الزهرا (س) بابل تاکید کرد: در حال حاضر یکی از مهمترین رسالت های طلاب براساس مقتضیات زمان، احیای واجب فراموش شده امر به معروف و نهی از منکر در جامعه است.
وی تصریح کرد: روحانیون باید در کنار علم آموزی و کسب معارف دینی، به دنبال ترویج و توسعه ارزش های دینی و مبارزه با مظاهر علنی فساد در جامعه باشند و قطعاً توجه و گسترش مسئله امر به معروف یکی از راه های تحقق این امر است.
جعفر زاده با بیان این که برکت همیشه به معنی زیادی مال نیست، بلکه به معنای انجام عملی که آثارش تداوم دارد، نیزمی باشد، گفت: امر به معروف و نهی از منکر از برکاتی است که آثار ماندگار فردی و اجتماعی دربرداشته و تمام ابعاد اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و حتی فضاهای مجازی را شامل می شود.
انتهای پیام