حجت الاسلام حسین اکبری از مبلغین طرح هجرت حوزه علمیه استان اصفهان در گفتگو با خبرگزاری «حوزه»در اصفهان با اشاره به فعالیت های مستمر طلاب در شهرهای مختلف جهت انجام امور تبلیغی اظهار داشت: وظیفه هر طلبه مبلغ، تبلیغ برای تمام اقشار جامعه می باشد لذا هنگامی که یک روحانی وارد منطقه ای می شود، می بایست تمام تلاش خود را جهت به ثمر رساندن رسالت خود، به کار گیرد.
وی افزود: فعالیت های ما در شهر زاینده رود، عام، فراگیر و مستمر است که شامل کودکان، نوجوانان، جوانان و بزرگسالان می شود و در هر منطقه هر طلبه برای 1500 الی 2000 نفر به فعالیت تبلیغی می پردازد که این امر باید بسیار دقیق و برنامه ریزی شده باشد در غیر این صورت اهداف مدنظر هر شخص، میسر نخواهد شد.
پژوهشگر نمونه استان اصفهان با اشاره به برگزاری کارگاه های خانواده تصریح کرد: به منظور یادگیری بیشتر خانواده ها در مسائل قبل و بعد از ازدواج، کارگاه های وسیعی را اجرا نمودیم که در آن علاوه بر پیگیری اختلافات خانوادگی و ارائه راهکار جهت حل مشکلات آنان، شیوه های نوین جهت تربیت کودک را نیز آموزش دادیم.
حجت الاسلام اکبری در ادامه بیان داشت: میزان استقبال خانواده ها از این برنامه بسیار بالا بود به نحوی که در هر کارگاه حداقل 80 نفر شرکت کرده و مسائل خود را پیگیری می نمودند همچنین کسانی که در شرف ازدواج بودند با شرکت در جلسات مشاوره، با مراحل خواستگاری، حین و پس از ازدواج نیز آشنا می شدند.
این مبلغ استان اصفهان با اشاره به برگزاری کلاس های ویژه جهت آموزش به کودکان خاطرنشان کرد: فعالیت برای کودکان از مهمترین فعالیت های یک طلبه در تبلیغ می باشد به همین خاطر با اجرای حلقه های صالحین که مورد تاکید مقام معظم رهبری نیز بوده است، کلاس های احکام، تفسیر و قرائت قرآن و همچنین حلقه های معرفتی را اجرا کردیم.
وی افزود: شیوه ی آموزشی کلاس های کودکان می بایست به گونه ای جذاب باشد که مخاطب را به سمت خود جذب کند ، به عنوان مثال کلاس احکام را به صورت پانتومیم و یا تئاتر انجام دادیم که علاوه بر جذابیت آن، کودکان مطالب دینی را نیز یاد می گیرند.
وی به بیان طرح های اجرایی در مساجد شهر زاینده رود پرداخت و بیان داشت: جذب سرمایه برای تقویت ساختمان و اقلام فرهنگی مساجد از مهمترین اهداف در این زمینه بود که با طراحی آموزش وقف و وصیت و دعوت از سخنرانان مطرح توانستیم عمل زیبای وقف را در بین مردم عملیاتی کنیم که خوشبختانه برکات خوبی را به همراه داشته است.
حجت الاسلام اکبری در پایان به بحث اشتغال جوانان پرداخت و خاطر نشان کرد: امروزه مهمترین دغدغه جوانان اشتغال می باشد که با برنامه ریزی های مفصل، در شهر زاینده رود کارگاه پرورش قارچ را تشکیل داده و از جوانانی که قبلا اعتیاد به مواد مخدر داشته اند و این عمل را ترک کردند، در این زمینه استفاده کردیم که 30 نفر از آنها هم اکنون در این کارگاه به فعالیت می پردازند.