سه‌شنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ |۶ ذیقعدهٔ ۱۴۴۵ | May 14, 2024
کد خبر: 373855
۱۴ اسفند ۱۳۹۴ - ۲۱:۲۸
سفر طلاب حوزه علمیه قم به عتبات عالیات

حوزه / جمعی از طلاب حوزه علمیه قم که در قالب کاوان زیارتی به عتبات عالیات مشرف شده اند، در محل بعثه مقام معظم رهبری در کربلا حاضر شدند.

به گزارش خبرگزاری حوزه به نقل از پايگاه حج از كربلاي معلا، جمعی از طلاب حوزه علمیه قم که در قالب کاوان زیارتی به عتبات عالیات مشرف شده اند، در محل بعثه مقام معظم رهبری در کربلا حاضر شدند.

حجت الاسلام والمسلمين نجفي‌روحاني، نماينده بعثه مقام معظم رهبري در عراق، در ديدار طلاب حوزه علميه قم كه به كربلا سفر كرده بودند اظهار داشت: علم گستره فكري انسان را عظيم و عمل صالح مبني بر علم انسان را صعود مي دهد.

وي با بيان اين‌كه دوران جواني فرصت بسيار ارزشمند براي تحصيل معارف الهي و علوم ديني است، خاطرنشان كرد: سرمايه يك طلبه علم و تقواست كه با اين دوبال انسان مي تواند به عالم ملكوت پرواز كند، در حقيقت تحصيل در علوم و معارف اسلامي و قرآني فرصتي براي تعالي معنوي و معرفتي است.

وي با بيان اين‌كه طلبگي افتخار بزرگي براي انسان است كه خود را در حوزه سربازان امام عصر(عج) قرار مي دهد، گفت: امروز يك روحاني بايد با مسائل روز آشنا بوده و دشمن را نيز دقيق بشناسد و ترفندهاي معاندان دين را بداند، تا بتواند هم خود و هم جامعه را نجات دهد.

نماينده بعثه مقام معظم رهبري در عراق با اشاره به اين‌كه ضرورت امروز جامعه حضور اثرگذار روحانيت در عرصه‌هاي مختلف فرهنگي، اجتماعي، سياسي و هنري است، افزود: بايد براي تحقق اين امور فرصت سازي كرد.

حجت الاسلام والمسلمين نجفي‌روحاني در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به اهميت تهذيب نفس و تهجد در سفرهاي زيارتي گفت: زيارت بايد توام با انديشه و دانش و معرفت باشد تا بتواند زندگي را متحول سازد و سرمايه اي براي زندگي انسان در رفتارهاي فردي و اجتماعي باشد و زندگي او را حسيني كند.

وي از طلاب و روحانيان خواست نماز نافله شب را فراموش نكنند و اظهار داشت: طبق حديثي از امام صادق نماز شب انسان را خوش سيما، خوش خلق، خوش رو، پررزق كرده و قرضش را ادا و غصه را برطرف و نور چشم را زياد مي كند.

حجت الاسلام والمسلمين نجفي‌روحاني با استناد به آيه 79 سوره اسراء گفت: تهجد، شب زنده داري به نظر برخي براي پيامبر فريضه بوده است و اين شب زنده داري و تعبد بود كه رسول اكرم را به مقام محمود رساند، پيغمبر اكرم(ص) داراي مقام محمود مطلق است كه شفاعت كبري از آثار آن در قيامت است.

نماينده بعثه مقام معظم رهبري در عراق گفت: همانگونه كه هر ستايشگري خدا را ستايش مي كند، بنده هم اگر مظهر اسماء و صفات الهي شود، مورد ستايش ديگران قرار مي گيرد زيرا ييامبر اكرم كه مظهر و مجلاي همه اسماء و صفات الهي است، وجه الله بوده و داراي مقام محمود است.

وي سفر به عتبات عاليات را سفر تمرين عبادات مخصوصا مستحبات برشمرد و افزود: واجبات را اگر انسان انجام ندهد، در قيامت مواخذه مي گردد، اما مستحبات است كه انسان را به خدا نزديك و مقرب مي سازد، از اين رو بايد مستحبات را تمرين نمود و اهميت داد

.

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha