به گزارش خبرگزاری حوزه، معظم له عصر امروز در جمع مدیران واعضای شرکت کننده دراجلاس سراسری نماز سازمان بهزیستی با اشاره به اهمیت فرهنگسازی در عرصه نمازاظهار داشتند: نماز از مهمترین بنیانها و احکام اعتقادی در اسلام است و به حدی اهمیت دارد که آن را ستون دین گفتهاند.
ایشان افزودند: نماز در اسلام دارای خصایص و تعریفهای خاصی است که گاهی از آن به عنوان ستون دین و گاهی به عنوان عامل شستشوی روح و روان انسان یاد شده است که در این زمینه پیامبر(ص) فرمودند، کسی که پنج بار خود را در آب روان و شفا بخش نماز شستشو دهد به هیچ گناه وآلودگیای دچار نمیشود.
این مرجع تقلید خاطرنشان کردند: اولیاالله نماز را معراج انسان و عامل ارتقای روحانی و کمال انسان، عنوان کردهاند و با نماز است که انسان به همه نیکیها و خصایص نیک میرسد.
ایشان در ادامه خطاب به مدیران سازمان بهزیستی کشور گفتند: کاری که شما انجام میدهید بسیار مهم است؛ زیرا ممکن است هر جامعهای با آسیبهایی همراه باشد که از جمله آنها می توان به معلولیتها و نارساییهای اجتماعی اشاره کرد که در این زمینهها حکومتها به خصوص حکومت اسلامی وظیفه دارد در مقابل این آسیبها فعالانه برخورد کرده و با آنها مبارزه کنند .
حضرت آیت الله مکارم شیرازی با بیان این که مسئولان بر رفع آسیب های اجتماعی توجه کنند بیان داشتند: مسئولان باید توجه بسیار زیادی به مقولههای اجتماعی داشته باشند حتی برپا داشتن نماز در ادارات کار خوبی است؛البته نیازمند رعایت یک سری لوازم از جمله رعایت حال ارباب رجوعمی باشد.
حضرت آیتالله مکارمشیرازی عنوان کردند: پیامبر(ص) سفارش اکیدی در خصوص رسیدگی به حال نیازمندان و ایتام دارند و مدیران باید این وظایف را جزو وظایف دینی خود بدانند که از برکات معنوی آن هم برخوردار شوند.
معظمله با تاکید بر لزوم بودجههای متناسب با نیازهای بهزیستی در کشور گفتند: به نظر میرسد که این بودجهها در خور شأن مردم و نیازهای نیازمندان در کشور نیست و باید این عرصه به شدت تقویت شود تا بتوانیم جوابگوی نیازهای مردم باشیم.
ایشان با ذکر این مطلب که آسیبهای روحی و جسمی هر دو در هم تاثیر میگذارند افزودند: این دو آسیب بسیار شبیه به هم هستند و اگر یک بخش آسیب ببیند، قطعا بخشهای دیگر را نیز شامل میشود.
این مرجع تقلید تصریح کردند: بسیاری از جوامع به خاطر مشکلات اخلاقی دچار آسیبهای فرهنگی و اجتماعی کلان شدهاند؛لازم است بهزیستی در این عرصه نیز افراد تحت پوشش خود را حمایت کنند.
ایشان در پایان گفتند: اینکه بهزیستی خود را مکلف به اجرای طرحهای فرهنگی از جمله نماز در بین جامعه تحت پوشش خود میداند بسیار مثبت است؛ ولی میتوان افراد دیگر را نیز که خارج از این برنامه هستند را مدنظر قرار داد.