پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024
خبر گزاری حوزه

حجت‌الاسلام و المسلمین روحانی در جمع علما و روحانیان خوزستان، اظهار داشت: افتخارم این است هر چه دارم از اساتید حوزه علمیه است.

به گزارش خبرگزاری حوزه از اهواز، حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی، رییس جمهور ایران، در جمع علما، روحانیان و طلاب خوزستان، با تبریک به مناسبت فرا رسیدن ولادت پیامبر اعظم(ص)، روحانیت را مسؤول حراست از مرزهای دینی مردم دانست و اظهار داشت: روحانیت شیعه از آغاز، بار مسؤولیت سنگینی را بر دوش داشته و این مسؤولیت حراست از مرزهای دینی مردم است.

وی روحانیان را مبین و منطبق کننده دین بر شرایط زمانه عنوان کرد و گفت: روحانیت همواره حافظ مرزهای دینی و اسلامی، مبین و منطبق کننده دین بر شرایط زمان و تبیین کننده احکام دین از طریق اجتهاد برای مردم بوده اند.

حجت الاسلام و المسلمین روحانی، بیان داشت: امروز غرب هر چه دارد از دنیای اسلام و علمای اسلام دارد، اما با این حال قدرناشناسی می‌کند، به‌طوری که حتی دانشگاه‌های قدیمی غرب نیز تقلیدی از حوزه‌های علمیه است.

رییس جمهور افزود: دنیای غرب به جای قدردانی و فرودآوردن سر تعظیم در برابر عظمت اسلام و حوزه‌های علمیه، همواره بنای خود را بر اساس اسلام‌هراسی و شیعه هراسی گذاشته است.

وی با بیان اینکه غرب در 3 مقطع، پروژه اسلام هراسی را دنبال کرده است، اظهار داشت: نخستین شروع اسلام هراسی در دوران جنگ‌های صلیبی صورت گرفت، زمانی که علوم را از دنیای اسلام اقتباس می‌کردند، اما به جای قدر دانی اسلام‌هراسی را ترویج می‌دادند.

حجت الاسلام و المسلمین روحانی مرحله دوم اسلام هراسی را در دوران عثمانی عنوان کرد و با اشاره به زمان آغاز مرحله سوم آن نیز، گفت: پس از پیروزی انقلاب سومین مرحله اسلام‌هراسی نیز شکل گرفت.

رییس جمهور بیان داشت: یکی از اهداف بنده از ابتدا این بوده که اعتدال و میانه‌روی را در پیش بگیرم و کاری کنم که دنیا قبول کند چهره‌ای که از اسلام نشان داده شده غلط است، البته در ملاقاتی که در نیویورک و همچنین با علمای شیعه و سنی داشتم این موضوع عنوان شد که انتخابات چهره اسلام را در دنیای غرب تغییر داد.

دشمنان خواهان نابودی کامل نظام اسلامی ایران هستند

حجت الاسلام و المسلمین روحانی، با بیان این که دشمنان خوهان نابودی کامل نظام اسلامی ایران هستند، گفت: دشمنان دنبال این هستند که نظام جمهوری اسلامی یا نابود شود و یا در صورت ماندن، تضعیف شود و هر طور شده جلوی نفوذ این انقلاب را در منطقه بگیرند، که برای اجرایی کردن این هدف، راه ها و استراتژی های زیادی را در پیش گرفتند که حادثه 11 سپتامبر، یکی از این پروژه های اسلام و ایران هراسی بود.

رییس جمهور، با اشاره به تبلیغات گسترده دشمنان در خصوص نشان دادن چهره ای خشن از اسلام در مجامع عمومی، تصریح کرد: دشمنان در تبلیغات خود سعی کردند اسلام را مظهر خشونت معرفی کنند، که برای نشان دادن این مسأله، به وسیله سازمان های جاسوسی خود، جوانان ما را به نا امنی و افراطی‌گری تجهیز می کنند.

وی با بیان این که جمهوری اسلامی هرگز به دنبال سلاح هسته‌ای نیست، به فتوای مقام معظم رهبری در خصوص منع تولید و استفاده از سلاح هسته ای اشاره کرد و اظهار داشت: یکی دیگر از بهانه‌های دشمنان در بحث ایران هراسی، فناوری‌ صلح‌آمیز هسته‌ای کشور است که دشمنان در دنیا فریاد زدند که ایران به دنبال بمب هسته‌ای و نا امنی در دنیا است و این مسأله در حالیست که جمهوری اسلامی هرگز به دنبال سلاح هسته‌ای نبوده و نخواهد بود؛ چرا که مقام معظم رهبری فتوای صریحی در خصوص منع تولید و استفاده از سلاح هسته ای داده اند، اما متأسفانه غرب با تبلیغات و دیپلماسی قوی‌اش توانست در دنیا جا بیندازد که ایران یک تهدید هسته‌ای است.

انقلاب اسلامی صدور یک فرهنگ برتر برای جهانیان بود

رییس جمهور، در بخش دیگری از سخنان خود، امام خمینی(ره) را تربیت یافته حوزه علمیه قم دانست و بیان داشت: این حوزه، شخصیتی همچون امام خمینی(ره) را که افتخار روحانیت شیعه و حرکات آزادی‌بخشی و آزادیخواهان بوده تربیت کرده است.

وی با تأکید بر این که انقلاب اسلامی ایران، صدور یک فرهنگ برتر برای جهانیان بود، اظهار داشت: وقتی دشمنان دیدند انقلاب ایران به رهبری یک عالم با حضور همه ملت به پیروزی رسید همان ترس و واهمه ای که در جنگ‌های صلیبی و قدرت عثمانی‌ها پیدا کردند این بار نیز بدتر از آن به لرزه در آمدند.

حجت الاسلام و المسلمین روحانی، اظهار داشت: من افتخارم این است هر چه دارم از اساتید حوزه علمیه است.

دشمنان حتی جرأت نداشتند اعلام رأی کنند

رییس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به ارائه طرح مقابله جهانی با خشونت و افراطی‌گری در سازمان ملل از سوی ایران بیان داشت: در همین راستا از سازمان ملل خواستم طرح ایران را در دستور کار قرار دهد، که خوشبختانه مطرح شدن این پیشنهاد مورد استقبال قرار گرفت و این طرح چنان فائق آمد که دشمنان ما در موقع رأی‌گیری جرأت نکردند اعلام رأی کنند.

حجت‌الاسلام و المسلمین روحانی با اشاره به تصویب شدن طرح مقابله جهانی با خشونت در سازمان ملل، گفت: پیشنهادی که ایران در سازمان ملل مطرح کرد، مقابله جهانی با افراط و خشونت بود که این طرح بدون رأی‌گیری و با اتفاق آراء تصویب شد.

علما و حوزه های علمیه، اسلام رحمانی را برای دنیا تشریح کنند

رییس جمهور در بخش پایانی سخنان خود با تاکید بر اینکه دولت یازدهم قدم بزرگی در مقابله با اسلام‌هراسی برداشته است، اظهار داشت: قدم بزرگ این دولت در خصوص مقابله با اسلام هراسی، این بود که به دنیا بگوید جمهوری اسلامی دنبال فناوری هسته‌ای است اما دنبال بمب نیست؛ از این رو نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران باید با ایستادگی در برابر توطئه های جهانی اسلام رحمانی را برای دنیا تشریح کند که این تبیین و تشریح بر عهده علما و حوزه‌های علمیه است.

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha