به گزارش خبرگزاری«حوزه»، امروزه فناوریهای نوین تقریباً وقت و زمان زیادی از زندگی مردم را به خود اختصاص داده، این فناوریها در حقیقت دوروی سکه دارند که یک روی آن، بهرهگیری درست و مفید برای سرعت بخشی، دقت در کارها و کمک به پیش رفت امور است و روی دیگر آن، استفادههای نادرست و نابجا است که گاه، آسیبهای فراوان را در پی دارد.
در این میان بازیهای رایانهای نیز از این قاعده مستثنا نیستند، امروزه نسل جدیدی از بازیها که از جذابیت بالایی برخوردار هستند و تحت عنوان بازیهای رایانهای وارد زندگی کودکان شده است. بازی رایانهای ابزاری است که در بردارنده تعامل میان بازیکن و ابزار الکترونیکی است. کنسولها یا جعبهها، سیستمهایی الکترونیکی هستند که در بازی کردن به کار میروند؛ آنها رابط میان نمایش داستان و قواعد بازی از طریق صفحهی نمایشگر هستند. بازیهای رایانهای در فضای مجازی و غیرواقعی ساختاری مشابه با فضای واقعی دارند.
در این بازیها کاربران بهعنوان کنشگر واقعی وارد فضای مجازی میشوند؛ در این فضا نقشها و قواعد مجازی متنوعی که عمدتاً بر اساس فضای واقعی شبیه سازی شدهاند وجود دارند. قابلیت تغییر شرایط، وارد کردن تغییرهای گوناگون به انجام کنشهای متفاوت در فضای این نوع بازیها، گرایش نوجوانان و کودکان را به این بازیها چند برابر کرده،با توجه به مقدمه بیان شده نشست «بازیهای رایانهای، چالشها و راهکارهای مدیریت آن در خانواده» با سرفصلهای آشنایی با جایگاه رسانه؛ آشنایی با بازیهای رایانهای در ایران و جهان؛ آسیب شناسی بازیهای رایانهای؛ سواد بازی؛ بررسی فرصت های بازیهای رایانهای؛ ارائه راهکارهای عملیاتی و کاربردی ویژه خانوادهها در مواجهه با این پدیده برگزار میشود.
خاطرنشان می شود: این نشست علمی با سخنرانی مهندس مهدی حق وردی ساعت ۹/۳۰ پنجشنبه ۱۶ دی ماه، درسالن آمفی تئاتر پژوهشکده باقرالعلوم (ع) برگزار می شود.