به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» در مازندران، فاطمه روحانی راد، در نشست فضیلت علم اندوزی از منظر اسلام که در مدرسه علمیه خواهران الزهرا (س) بابل برگزار شد، بیان داشت: دین مبین اسلام فضائل زیادی را در باب علم بیان کرده است؛ به طوری که پیامبر اکرم (ص) می فرمایند: من برای آموزش به دیگران مبعوث شده ام.
وی افزود: بهترین علم، علمی است که به مصلحت شما بوده و به کارتان بیاید و موجبات هدایتت را فراهم آورد؛ مبادا از آن امر غافل شوید .
مدیر مدرسه علمیه خواهران الزهرا (س) بابل خطاب به طلاب جدیدالورود اظهار داشت: بهترین سن برای یادگیری جوانی است؛ پیامبر اکرم (ص) می فرمایند: کسی که در جوانی چیزی را یاد بگیرد به منزله آن است که روی سنگ چیزی را حک کند و آن علم از بین رفتنی نخواهد بود و مانند لوح های قدیمی که هنوز موجودند و در نتیجه هم آن علم را زود یاد خواهی گرفت و هم ماندگار خواهد ماند.
وی تصریح کرد: امام علی (ع) برای طالب علم سه نشانه بیان می کند که عبارت از عمل به علم نه مدرک گرایی، صبر و بردباری در راه علم آموزی و سکوت و خاموشی می باشد.
فاطمه روحانی اظهار داشت: شناخت دین باید حداقل در حد شناخت عرفانی بوده و به آن عمل شده و برای دیگران نیز بیان شود؛ متاسفانه دین و قرآن در میان مسلمانان غریب است؛ در کتابخانه های ملی آمریکا و غرب، تقاضای کتاب قرآن بیشتر از مسلمانان می باشد.
وی خاطر نشان کرد: برای این که جامعه قرآنی داشته باشیم، طلاب باید معارف و حقایق قرآن را به خوبی درک و عمل کرده و آن را برای دیگران بیان کنند؛ نه اینکه صرفا آن را قرائت نمایند.
انتهای پیام ۳۱۳/۴۸