به گزارش خبرنگارخبرگزاری «حوزه» حجت الاسلام والمسلمین مجید یزدی پیش از ظهر امروز در گردهمایی دیدبانان پیشگیری و طرح سامانه سجام که در اداره کل دادگستری قوه قضائیه برگزار شد گفت: یکی از رسالت های که ستاد مردمی وقوع جرم دادگستری به عهده دارد استفاده از سامانه سجام برای برقراری ارتباط با مردم، دستگاه قضایی و مسئولان کشور است.
معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان قم افزود: این سامانه در واقع سامانه جامع اطلاعات مردمی است و بر اساس اصول سوم، هشتم و 156 و 158 قانون اساسی شروع به کار کرده است و مردم براساس رسالت های دینی که دارند، می توانند نقش تعیین کننده ای در عدم وقوع جرم و پیشگیری در این سامانه در جامعه داشته باشند.
وی عنوان کرد: مردم در این سامانه دیدبانان اصلی قبل از وقوع جرم هستند و بعد از مطّلع شدن از وقوع جرمی با ورود به سامانه گزارش خود را در سامانه ثبت و بلافاصله از سوی مسئولین ذی ربط دادگستری رسیدگی و اقدامات لازم برای پیشگیری از وقوع جرم صورت خواهد گرفت.
حجت الاسلام والمسلمین یزدی عنوان کرد: مردم بعد از ورود در سامانه سجام قوه قضائیه اقدام به ثبت نام می کنند و بعد با قوه قضائیه در زمینه پیشگیری از وقوع جرم همکاری خواهند کرد.
معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان قم افزود: برای ثبت نام و آگاهی مردم، قوه قضائیه از طریق روزنامه های کثیر الانتشار اقدام به اطلاع رسانی کرده است.
وی عنوان کرد: امروز دیده بانانی از استانهای قم، سمنان، قزوین البرز و تهران به همراه ائمه جماعت در اداره کل ددگستری گردهم آمد اند تا درجریان بیشتر سامانه سجام و چگونگی کاربرد آن قرار گیرند.
تا کنون ۱۶۰۰ نفر در این سامانه ثبت نام کرده اند
رئیس اداره مشارکت های مردمی قوه قضائیه نیز در این مراسم گفت: آسیب های اجتماعی در کشور بسیار جدی است، باید با عملیاتی کردن سامانه سجام جلوی این مشکلات را گرفت.
دکتر رفاهی گفت: تا کنون 1600 نفر در این سامانه ثبت نام کرده اند وبایدبه این افراد آموزش داد و کار را در مناطق روستایی گسترش داد تا بتوانیم به موفقیت برسیم.
وی با بیان این که یکی از مباحثی که می تواند در وقوع جرم اثرگذار باشد، راه اندازی سامانه سجام و مشارکت مردم برای همکاری با دستگاه قضا است، گفت: نمونه از این مشارکت مردم در صحنه های مختلف فتنه 88 و 96 و دفاع مقدس قابل مشهود است.
۴۰/۳۱۳