به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه»، علیرضا رحیمی در نشست مشترک با کارشناسان معاونت تبلیغ حوزه های علمیه اظهارداشت: نگاه آرمانی به تدوین کتب درسی آینده یک ملت را رقم میزند، اگر در خصوص متون درسی و تربیت دانش آموزان ریشه ای تر و پیشگیرانه تر اقدام کنیم بدون تردید نسبت به بروز آفت های آینده پیشگیری کرده ایم.
معاون برنامه ریزی و پژوهشی ستاد همکاری ها گفت: پدیده مبارک همکاریهای حوزه علمیه و آموزش و پرورش در حالی شکل گرفته است که بیش از 13 میلیون دانش آموز و بالغ بر یک میلیون معلم در کشور،نیازمند تامین محتوای آموزشی و تربیتی در تراز تحصیل کرده انقلاب اسلامی هستند.
رحیمی افزود: اگر نسبت به تربیت این نسل تلاش کنیم بدون تردید 20 سال دیگر نتیجه اش را برداشت خواهیم کرد.
وی بیان داشت: یکی از مطالبات مهم مقام معظم رهبری از حوزه علمیه، حضور فعال، اثربخش و تاثیرگذار در آموزش و پرورش است ، مطالبه ای که پس از سفر پرخیر و برکت مقام معظم رهبری منجر به تشکیل ستاد همکاریها به ریاست عالی مدیرحوزه های علمیه و وزیر آموزش و پرورش شد و تا به امروز در راستای مطالبات و منوّیات معظم له پیش رفته است.
رحیمی ادامه داد: از حوزه های علمیه تقاضا داریم از جایگاه حقوقی خود نسبت به مسائل مختلفی که در آموزش و پرورش صورت می گیرد، همانند سایر دستگاهها، مطالبه گری داشته باشد.
وی اظهار کرد: با توجه به سیاست های ارائه شده، ستاد همکاریها آمادگی دارد تا به صورت قانونی و نظام مند، نگاه معاونت تبلیغ و امور فرهنگی و کارشناسان تدوین کتب درسی این معاونت را به صورت یک مولفه معرفی کند و در خصوص اختصاص یک پردیس از دانشگاه فرهنگیان به حوزه علمیه پیگیری های لازم را انجام دهد.
انتهای 313/17