به گزارش خبرگزاری «حوزه» از اصفهان، آیت الله سید ابوالحسن مهدوی، صبح امروز در همایش بزرگداشت مرحوم آیت الله حاج سید محمدعلی صادقی، رئیس سابق حوزه علمیه اصفهان، با اشاره به ابعاد شخصیتی آن مرحوم، اظهار کرد: آنچه که ما از نگاه درسی و بهره های علمی از آن مرحوم بردیم، در پنج نکته مختصر شده است، نخست دقت درسی ایشان، نظم، حافظه استثنایی، طلبه پروری و جدیت و اهمیت به درس بود.
وی تاکید کرد: بیان زندگینامههای اشخاصی همچون آیت الله صادقی و علما وارسته دیگر، درس عبرت برای نسل حاضر و آیندگان است، هر چه ویژگی این افراد را بیان کنیم، سرمشقی برای طلاب جوان است، این مطالب فقط نقل قضیه و داستان نیست؛ حکایتهای انسانهایی است که درحالیکه از معصومین علیهمالسلام نبودند، اما جدیتشان خیلی بالا بود.
عضو خبرگان رهبری افزود: مرحوم آیت الله صادقی نظم بسیار خاصی داشتند، دقت ایشان در بیان مطالب درسی بسیار برای ما شاگردان قابل توجه بود، مطالب به صورت خاص و با چیدمان تشریح می شد و دقت بسیار زیاد استاد، شیرینی دروس دینی را برای شاگردان دو چندان کرده بود.
امام جمعه موقت اصفهان بیان کرد: مرحوم آیتالله صادقی در نقل و یا رد مطالب خیلی آزاد فکر میکردند و آزاداندیشی ایشان باعث میشد که درحالیکه بهشدت به بزرگان احترام میگذاشتند، اما خیلی آزادانه ایرادات را میگفتند و نقد میکردند
آیت الله مهدوی خاطرنشان کرد: حافظه آیت الله صادقی در امرتدریس بسیار قوی بود، تسلط آن مرحوم در بیان اصول و فقه عالی بود.
وی ادامه داد: طلبه پروری از دیگر شاخصه های آیت الله صادقی بود؛ من در زمان تحصیل در محضر آن استاد، کم سن و سال بودم؛ به عنوان نمونه بارها به سؤالات ما که شاگرد کم سن و سالی بودیم، پاسخ می گفتند و همیشه شاگردان را مورد تفقد قرار می داد.
امام جمعه موقت اصفهان یادآور شد: تشویق طلاب به طرق مختلف از راهکارهای آن مرحوم برای پیشرفت طلبه های جوان بود که امروز بسیاری از علمای بزرگ حاصل شاگردی آن مرحوم هستند.
وی در پایان به درس های اخلاق آیت الله صادقی اشاره کرد و گفت: تواضع آن مرحوم همراه با خلوص شدید و تقوای بی بدیل بود، در همه درس های اخلاق مرحوم همیشه با گریه همراه بود.
آیت الله مهدوی در پایان به جدیت در تدریس آیت الله صادقی اشاره کرد و گفت: این جدیت به اندازه ای بود که حتی در زمان بمباران هوایی در ایام جنگ تحمیلی یک روز هم کلاس درس ایشان تعطیل نشد.
انتهای پیام