به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از مازندران، حجتالاسلام سید جلیل مرتضوی، شامگاه پنجشنبه در مراسم گرامیداشت حماسه اسلامی ششم بهمن سال 60 آمل که در مصلی قدس این شهرستان برگزار شد، با بیان اینکه مردم شهرستان هزار سنگر آمل در ششم بهمن سال 60 با خلق آن حماسه در تاریخ انقلاب اسلامی ماندگار شدند، اظهار داشت: این حماسه تا جایی از اهمیت بالایی برخوردار بود که امام خمینی (ره) در وصیتنامه سیاسی و الهی خود به آن حماسه اشاره کردند.
امام جمعه آمل، حماسه ششم بهمن آمل را یادآور حماسه بزرگ مردم خطه دیار علویان مازندران در دفاع از ساحت انقلاب و اسلام دانست و تصریح کرد: مردم این دیار با خلق آن حماسه تاریخی ولایت مداری، دینمداری و انقلابی گری خود را اثبات کردند.
وی با بیان اینکه در حماسه تاریخی ششم بهمن آمل ۴۰ شهید تقدیم انقلاب اسلامی شد، افزود: این شهدا سندی زرین از ایستادگی و مقاومت مردم این شهرستان در مقابل جبهه کفر و نفاق است.
حجتالاسلام مرتضوی با تأکید بر اینکه حماسه تاریخی مردم آمل سیلی محکمی از سوی این مردم بر صورت منافقان و بدخواهان انقلاب اسلامی بود، خاطرنشان کرد: جبهه نفاق فکر میکردند میتوانند با حمله به این شهر و ایجاد لانه برای خود علیه انقلاب و نظام ایجاد مزاحمت کنند.
وی با اشاره به اینکه ملت خداجو و انقلابی ایران تحت تعالیم اهلبیت (ع) و پیروی از خط امام خمینی (ره) و انقلاب هیچ واهمهای از تروریستهای جانی و اربابان آنها نداشته و ندارند، تصریح کرد: این مردم در چهار دهه اخیر با تمام وجود از بدنهایشان سنگری برای حفظ حریم اسلام و انقلاب میسازند همانگونه که مردم آمل جایجای این شهر را سنگر دفاع در برابر منافقان کوردل ساخته بودند.
استاد حوزه علمیه مازندران با بیان اینکه تاریخ پرفرازونشیب قریب به چهار دهه انقلاب اسلامی مملو از جریانهای خطرناک و انحرافی است، افزود: هر یک از این جریانهای خطرناک برای نابودی نظام دینی تلاشهای بسیاری انجام دادند که همواره با ایستادگی و مقاومت مردم مواجه شدند.
وی بیان کرد: حماسه ششم بهمن سال 60 آمل همواره ماندگار و جاویدان است که باید بهپاس خدمات شایسته و ازخودگذشتگی حماسهسازان این رویداد بزرگ تلاش کنیم.
حجتالاسلام مرتضوی با بیان اینکه مردم شهر هزار سنگر آمل، با خلق حماسهای ماندگار، تبلور عشق به امام (ره) و مقتدای خویش را به منصه ظهور کشاندند، گفت: مردم شهر هزار سنگر آمل با مقاومت بینظیر خود آنچنان درسی از رشادت و جوانمردی به رخ دشمن کشیدند که تا ابد از یادها نخواهد رفت.
وی با تأکید بر اینکه آمل یکی از شهرهای استراتژیک شمال بوده است، افزود: منافقان سنگدل با جذب افراد فریبخورده و تجمع در جنگلها در بهمنماه سال ۶۰ به خیال خام خود زمینه را برای حمله به شهر آمل و تصرف آن آماده دیده بودند و بنابراین با یک گروه کمتر از صدنفری برای حمله به شهر در صبحگاه ششم بهمنماه برنامهریزی کردند.
امام جمعه آمل هدف از حمله به آمل را تصرف شهر آمل بهعنوان یکی از شهرهای استراتژیک شمالی دانست و خاطرنشان کرد: با تصرف این شهر کنترل یکی از راههای مواصلاتی مهم تهران به شمال کشور قطع میشد و تحت کنترل منافقین قرار میگرفت.
وی با بیان اینکه منافقان با تحلیلهای نادرستی که کرده بودند، فکر میکردند، با تصرف مراکز حیاتی شهر، همه مردم به آنها پیوسته و از آنها حمایت میکنند، بیان کرد: ایستادگی و مقاومت مردم ولایت مدار شهر آمل مانع تحقق توطئه گروهک نفاق در این منطقه شد.
حجتالاسلام مرتضوی با بیان اینکه توطئه دشمنان و بدخواهان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران با همت و اراده مردان و زنان غیور و ولایت مدار شهر آمل خنثی شد، تصریح کرد: مردم همیشه درصحنه این شهر به رهبری علما و روحانیت آگاه و با بصیرت، ضمن خنثی کردن توطئه گروهک نفاق، توطئه بدخواهان نظام را خاک مذلت و رسوایی کشیده شدهاند و برای همیشه به زبالهدان تاریخ فرستاده شدند.
وی با بیان اینکه آمل همواره خاستگاه عالمان، مفاخر دینی و زادگاه فرهیختگان عرصههای علمی و ادبی کشور بوده است، بیان کرد: ایستادگی و مقاومت مردم این شهر در برابر توطئه نفاق حماسه ماندگار دیگری را در تاریخ انقلاب اسلامی خلق کرد که برای همیشه در اذهان ملتها خواهد ماند.
استاد حوزه علمیه مازندران با بیان اینکه مردم شهر هزار سنگر آمل، با خلق حماسهای ماندگار، تبلور عشق به امام خمینی (ره) و مقتدای خویش را به منصه ظهور کشاندند، تصریح کرد: مردم شهر هزار سنگر آمل با مقاومت بینظیر خود آنچنان درسی از رشادت و جوانمردی به رخ دشمن کشیدند که تا ابد از یادها نخواهد رفت.
انتهای پیام/