جمعه ۲۳ آذر ۱۴۰۳ |۱۱ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 13, 2024
آیت الله مکارم شیرازی

حوزه/ اگر انسان تقوا پیشه سازد، همچون دژی برای وی عمل کرده و سپری است که انسان را در برابر هوای نفس محافظت می سازد ، ضمن آن که رعایت تقوای الهی کلید اصلاحات اخلاقی و سیاسی و اجتماعی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه»، حضرت آیت الله مکارم شیرازی امشب طی سخنانی در جلسه درس اخلاق که در مدرسه علمیه امام موسی کاظم(ع)برگزار شد، با اشاره به آیه نورانی قرآن کریم مبنی بر این که پیامبر(ص) اسوه است و باید از وی الگوگیری شود، ابراز داشتند: اسوه بر اساس آموزه های کلام وحی یعنی کسی که باید از وی پیروی و تاسی کرد.

ایشان همچنین با اشاره به آیه ای دیگر از قرآن مجید گفتند:خداوند به پیامبر(ص) فرمود اگر مردم کار ناشایستی کردند ببخش و فراموش کن و لذا ما هم باید با تاسی به نبی مکرم ،بدی ها را فراموش کرده تا به این وسیله محبت جانشین عداوت و کینه شود.

مفسر برجسته قرآن کریم همچنین بیان داشتند: ما اگر حقیقتا رسول الله(ص ) را اسوه خود بدانیم باید گذشت و محبت و فداکاری را مورد توجه قرار داده و در زندگی رضای الهی را مورد توجه قرار دهیم.

ایشان در ادامه با اشاره به اهمیت تقوا نزد خدای متعال گفتند: قرآن مجید ۹۶بار به تقوا امر کرده و درباره تقوا ده ها آیه وجود دارد و تقوا اساس برنامه های قرآن کریم است.

حضرت آیت الله مکارم خاطرنشان کردند: اگر انسان تقوا پیشه سازد، همچون دژی برای وی عمل کرده و سپری است که انسان را در برابر هوای نفس محافظت می سازد، ضمن آن که رعایت تقوای الهی کلید اصلاحات اخلاقی و سیاسی و اجتماعی است.

ایشان افزودند: قرآن کریم تاکید می فرماید تقوا بهترین توشه برای سفر آخرت است ، چرا که تقوا خداترسی درونی است که باعث می شود انسان در برابر وسوسه های شیطان مقاومت کرده و از گناه و خطا دوری نماید.

ایشان تصریح کردند: در روزگار کنونی که انواع رسانه هاو فضای مجازی و ابزار گناه در جامعه مشهود است، باید با توکل بر خدا و تقوامداری زمینه سعادت و عاقبت به خیری را فراهم کرد.

313/8

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha