به گزارش خبرگزاری«حوزه»، حجتالاسلام والمسلمین سعید روستا آزاد با اشاره به مسابقات بینالمللی طلاب جهان اسلام اظهار کرد: فرهنگسازی قرآنی یکی از وظایف حوزههای علمیه و جامعه اسلامی است و عمومیت بخشی فرهنگ قرآن بر خلاف آنکه برخی اوقات کمرونق بودن یا کمتوجهی به قرآن و مفاهیم ارزشمند قرآن را شاهد هستیم وظیفه همگان محسوب میشود.
وی خاطرنشان کرد: لازم است به فرهنگ قرآنی برای عمومیتبخشی توجه شود و فراگیر شدن قرآن مانند قرائت، تفسیر، ترجمه در دستور کار باشد و همه مهارتها و دانشهای مرتبط ذیل قرآن فراگرفته شود.
معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با بیان اینکه برگزاری مسابقات و جلسات قرآنی میتواند مشوقی برای جذب به مفاهیم و فراگیری قرآن باشد گفت: با توجه به اینکه این مسابقه برای دومین سال برگزار میشود میتوان بیان کرد آثار خوبی داشته و طلاب ایرانی و خارجی درگیر مسابقه میشوند و به نوعی تشویقی برای طلاب جوان برای جذب به قرآن است.
وی ضمن بیان توقع از برگزارکنندگان مسابقه قرآن برای طلاب گفت: انتظار میرود برگزارکنندگان به مفاهیم، تفسیر و راهکارهای توسعه فرهنگ قرآنی در جامعه اسلامی به ویژه طلاب توجه بیشتری داشته باشند.
حجت الاسلام والمسلمین روستاآزاد عنوان کرد: طلاب با شرکت در این مسابقات در کنار یکدیگر و در پناه قرآن این پیام را به جهانیان انتقال میدهند که با وجود گذشت هزار و 400 سال از نزول قرآن هنوز این کتاب آسمانی مورد توجه است و میتواند محور وحدت و اتحاد مسلمانان باشد.
وی خاطرنشان کرد: توجه به قرآن میتواند ما را از چالشهای پیش رو که مسلمانان با آنها درگیر هستند نجات دهد. باید در نظر داشت قرآن کریم در همیشه تاریخ نجاتبخش امت اسلامی بوده است.
معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با بیان اینکه قم ام القرای جهان اسلام است و خواهران و برادران از کشورهای اسلامی به عشق آشنایی با مکتب قرآن و اهل بیت(ع) در قم اجتماع دارند گفت: به طور طبیعی این اجتماع و توده همگانی پیرامون محور قرآن میتواند این پیام را برای دنیا مخابره کند که قرآن کریم میتواند نجاتبخش و امیدبخش باشد و وحدت و اتحاد بین مسلمانان را به ارمغان آورد.
۳۱۳/۳۲