به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» حجت الاسلام و المسلمین کشوری رئیس مرکز آموزش های کاربردی و مهارتی حوزه های علمیه صبح پنجشنبه در کارگاه آموزشی شیوه های بیان تفسیر قرآن کریم که در سالن جلسات مدرسه عالی دار الشفاء برگزار شد، اظهار داشت: اگر امروز بخواهیم در جامعه طلاب و فضلا موفق تر عمل کنند نیاز است تا نسبت به مهارت های خاص سرآمد باشند.
وی گفت: رهبری بار ها فرمودند، هر طلبه برای تبلیغ باید در یک مهارت تخصص داشته باشد و لذا این مهارت آموزی با تعامل با بخش های حوزه در حال دنبال شدن است.
رئیس مرکز آموزش های کاربردی و مهارتی حوزه های علمیه افزود: شعار مرکز هر طلبه یک مهارت و یک رسالت است که این شعار هدف بلند مدت ما بوده است و این مرکز در این جهت توفیقاتی خوبی داشته و توانسته طرح الزامی بودند دوره های مهارتی برای پایه های مخلتلف حوزه های علمیه را ایجاد کند.
وی تصریح کرد: طلبه سطح یک ما باید بتواند حد اقل یک مقاله علمی بنویسد در مدیریت بتواند یک مسجد را رهبری کند و درنهایت یک منبر مفید ارائه دهد.
حجت الاسلام کشوری با بیان اینکه برای طلبه سطح دو 210 ساعت و طلاب سطح سه 100 ساعت مهارت های کاربردی تعریف شده است، گفت: در این زمینه اساتید کافی نداریم و لذا دوره های تربیت اساتید مهارتی را در سطح سه خواهیم داشت.
وی به بحث ساماندهی طلاب اشاره کرد و افزود: سعی داریم حدود 8 هزار طلبه را بتوانیم مهارت های لازم را در اختیار آن ها بگذاریم تا بتوان از این طلاب در نهاد های مختلف بهره گرفت.
رئیس مرکز آموزش های کاربردی در توضیح طرح آمایش سرزمین گفت: در این طرح چشم انداز 20 ساله تعریف کرده اند.
وی عنوان کرد: در دوره های تربیت مربی از مراکز تخصصی که در قم فعالیت دارند بهره خواهیم گرفت تا بتوانیم اساتیدی را تربیت نماییم که بتوانند در دوره های مهارتی مؤثر باشند.