مسئول ارتباطات مرکز نور در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری«حوزه»، هدف از تولید و انتشار این دانشنامه را در وهله اول فرا رسیدن بهار قرآن ماه رمضان و در نهایت تسهیل در امر پژوهش و تحقیق محققان و قرآن پژوهان عنوان کرد.
حجت الاسلام الحسینی افزود: این دانشنامه با برخورداری از دو هزار و 155 مطلب در قالب 15 نمایه اصلی دهها نمایه فرعی شامل؛ گزیده کتاب، چیکده پایان نامه، پرسش و پاسخ و.. از هم اکنون در دسترس علاقمندان قرار گرفته است.
وی "کلیاتی درباره قرآن"، "علوم قرآنی"، " ترجمه های قرآن"، " تفسیر قرآن"، " قرآن و اهل بیت"، " ادیان در قرآن"، " قرآن و تمدن ها"، " قرآن، هنر و ادبیات"، " پرسش و پاسخ های قرآنی"، " مراکز و مؤسسات قرآنی" را از نمایه های اصلی این دانشنامه عنوان کرد.
حجت الاسلام الحسینی بیان داشت: " خادمان قرآن "، " کتابخانه"، " نگارخانه"، "مصاحبه های قرآنی"، " قرآن در اینترنت و رسانه ها " از دیگر نمایه های دانشنامه قرآن می باشند.
مسئول ارتباطات مرکز نور در بخش دیگری از گفت و گوی خود به معرفی نمایه های فرعی این دانشنامه پرداخت و گفت: " پشیینه علوم قرآنی"، " مسایل علوم قرآنی"، "علوم قرآنی در کتب تفسیری"، " پرسش و پاسخ های علوم قرآنی"، "قرآن و مستشرقان"، " کتابخانه علوم قرآنی" از نمایه های فرعی دانشنامه می باشند.
وی اظهار داشت: "علوم قرآنی در اینترنت و رسانه ها"، " اهل بیت (ع) در قرآن"، " امامت در قرآن"، " قرآن و هنر"، "قرآن و ادبیات"، " قرآن در یک نگاه"، " مفسران قرآن"، " امام خمینی و قرآن"، " حافظان قرآن"، " قاریان قرآن"، " شهدای قرآن" و ... از دیگر نمایه های فرعی این دانشنامه گرانسنگ می باشند.
لازم به ذکر است علاقمندان میتوانند جهت استفاده از این دانشنامه گرانسنگ به آدرس اینترنتی ذیل مراجعه کنند.
https://hawzah.net/fa/Subjects/74501
انتهای پیام 313/17