به گزارش خبرنگار خبرگزاری«حوزه»، حجت الاسلام لیالی، شامگاه پنجشنبه در مراسم جشن خیریه «حمایت از بیماران اُستومی» که از سوی گروه هنری رسانه ای ستاک(زیر نظر حوزه هنری استان قم) و انجمن حمایت از بیماران اُستومی قم، در دانشگاه مفید برگزار شد، اظهار داشت: استومی ها افرادی هستند همانند بقیه افراد دیگر که ناخواسته دچار این بیماری شده اند.
وی افزود: چه بسیار روایات و سفارش هایی از معصومین(ع) وجود دارد مبنی بر حفظ حرمت بیمار و ارزش بیمار داری لذا باید مراقب رفتار خود نه تنها با این بیماران بلکه با همه بیماران باشیم.
این پژوهشگر حوزه تصریح کر: آن قدر بیمار داری اجر دارد نزد خداوند که حاضر هستم تمام عبادت هایی را که تا کنون انجام داده ام بدهم تا ثواب یک ساعت پرستاری بیماری را انجام دهم.
وی ادامه داد: درست است بیمار داری سخت است اما این مجاهدتی با ارزش است که باید صبر کنیم و مراقبت نماییم که اجری که می بریم ضایع نشود.
حجت الاسلام لیالی با بیان اینکه جدا کردن این بیماران از بقیه افراد خانواده کار اشتباهی است که برخی انجام می دهند، گفت: این بیماری واگیر ندارند و جدا کردن بیمار موجب منزوی شدن آن می شود و لذا باید با این بیماران همراهی کرد.
وی ضمن تشکر از دست اندر کاران برگزاری این مراسم و سازمان نظام پزشکی افزود: باید دانشگاه نظام پزشکی در توجیه بیماران اُستومی و خانواده های آن ها اقدام نماید.
این سخنران با اشاره به اینکه راز تحمل بیماران اُستومی همراهی خانواده ها است، گفت: این بیماری هزینه های بالایی دارد که کمک بالای خیرین را می طلبد.
پخش مستند «من محیا هستم»
بر پایه این گزارش، اجرای سرود مقدس جمهوری اسلامی ایران، سخنرانی حجت الاسلام لگلقندشتی معاون فرهنگی دانشگاه مفید، اجرای استندآپ، تقدیر از خیرین و حامیان نیکوکار و نیز تجلیل یکی از کودکان مبتلا به این بیماری به نمایندگی از سایر بیماران اُستومی از دیگر برنامه های این مراسم بود
در این مراسم همچنین مستند دختر بچه مبتلا به بیماری اُستومی با عنوان «من محیا هستم» کاری از گروه هنری رسانه ای ستاک(زیر نطر حوزه هنری استان قم) پخش شد و حاضرین در جشن را تحت تاثیر قرار داد.
پویش «من هم حامی بیماران اُستومی هستم»
در این جشن همچنین پویش «من هم حامی بیناران اُستومی هستم» به امضای حاضرین رسید.
انتهای پیام