شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 14, 2024
داغ ریگان؛ داغ ترامپ

حوزه/ اوباما در پاسخ به این پرسش که آیا با خروج ترامپ از برجام ناراحت نشدید؟ گفت: نه، چرا که ماموریت من این بود که توان هسته ای ایران را متوقف کنم و این وظیفه را انجام دادم بدون این که موشک یا گلوله ای شلیک شود و ترامپ ماموریت دارد که توان دفاعی ایران را متوقف کند. پس معلوم می شود تصمیم گیرانی غیر از اوباما و ترامپ وجود دارند.

به گزارش خبرگزاری «حوزه» از اصفهان، غلامرضائی، در نشست بصیرتی مدرسه علمیه خواهران النفیسه اصفهان، عدم بصیرت، عدم دشمن شناسی و اعتماد به دشمن را از عوامل حوادث صدر اسلام تاکنون دانست و گفت: اگر مولای متقیان علی علیه السلام 25 سال خانه نشین شد و قدرت اعمال ولایت بر امت اسلامی را پیدا نکرد، برای این بود که مردم آن دوران نتوانستند دشمن را از دوست و جبهه حق را از باطل تشخیص دهند. همچنین در وقایع پیش آمده از جمله صلح امام حسن علیه السلام و نحوه شهادت ایشان و نیز شهادت امام حسین علیه السلام عدم دشمن شناسی بسیار موثر است؛ چرا که مردم مدینه و کوفه یزید را دشمن اسلام  و آل الله نمی دانستند.

این کارشناس سیاسی، عدم دشمن شناسی را در به وجود آمدن وضعیت موجود کشور دانست و گفت: بخشی از آحاد جامعه، احزاب سیاسی، مسئولین، اساتید دانشگاه و دانشجویان و مردم به دشمن بودن آمریکا اعتقاد ندارند و زمانی که دشمن محسوب نشود، احساس خطر از طرف آنان نمی شود و آماده سازی و سنگرسازی صورت نمی گیرد و وظیفه ماست که در این زمینه آگاه سازی و بصیرت افزائی در جامعه داشته باشیم.

وی با استناد به فرمایشات رهبر معظم انقلاب در جمع دانش آموزان به مناسبت 13 آبان اشاره و اظهار کرد: جوان ها باید نسبت به وجود دشمن احساس مسئولیت بکنند و بدانند دشمن درجه یک ما آمریکا است. بنابراین اگر دشمن را بشناسیم. عرصه های تهاجم او را رصد کنیم و خود را برای مقابله با طرح و برنامه های دشمن مجهز کنیم کمترین آسیب به کشور خواهد رسید.

غلامرضائی تصریح کرد: در طول 30 سال مدیریت و رهبری جامعه، امام خامنه ای ذره ای از وجود دشمنی به نام آمریکا و انگلیس غافل نبوده و این عدم غفلت از دشمن کاملا در مواضع ایشان مشهود است. چهار ماه پیش خطاب به تیم مذاکره کننده گفتند: اگر فکر می کنید که مذاکره با اروپا فشار را از روی زندگی مردم کم می کند تحمل کنید ولی تضمین واقعی بگیرید و حضرت آقا صراحتا اعلام کردند که آن ها این تضمین را به شما نمی دهند و متاسفانه اروپائی ها نیز برای تحریم علیه کشور ما آماده است. وظیفه ما به عنوان هادی سیاسی و مبلغ دین این است که پشت سر رهبری گام برداریم و ذره ای از مواضع ایشان عقب یا جلو نیفتیم.

وی ادامه داد: برای دشمن شناسی لازم است چند عنوان مورد بررسی قرار گیرد؛ اول این که مراکز تصمیم گیری در غرب را نسبت به جمهوری اسلامی بشناسیم زیرا غرب و افکار عمومی جهان ایران را ام القری جهان اسلام می داند.

وی اضافه کرد: بعضی ها فکر می کنند اگر اوباما بود این مشکلات برای کشور رقم نمی خورد، در صورتی که مطالعات نشان می دهد که طراح و تصمیم گیرندگان اصلی نظام سلطه که در حال حاضر بیشترین نیروی خود را روی جنگ نرم علیه کشور ما به کار بسته اند، دولت های آشکار نیستند بلکه تشکل هایی هستند ناپیدا که در سایه روشن روابط بین الملل و دالان های پنهان غرب خزیده اند و پشت پرده بسیاری از امور غرب را رهبری می کنند. پس ما باید این موسسات را بشناسیم.

غلامرضائی تصریح کرد: اوباما در پاسخ به این پرسش که آیا با خروج ترامپ از برجام ناراحت نشدید؟ گفت: نه، چرا که ماموریت من این بود که توان هسته ای ایران را متوقف کنم و این وظیفه را انجام دادم بدون این که موشک یا گلوله ای شلیک شود و ترامپ ماموریت دارد که توان دفاعی ایران را متوقف کند. پس معلوم می شود تصمیم گیرانی غیر از اوباما و ترامپ وجود دارند.

این کارشناس سیاسی، شناخت نظریه پردازان غرب را دومین عامل موثر در دشمن شناسی خواند و آقای چوزف نای  را به عنوان یکی از این تئوری پردازان معرفی کرد و گفت: چوزف مدرک علوم سیاسی خود را از دانشگاه هاروارد گرفت و با صهیونیست ها ارتباط تنگاتنگی دارد و حتما جهت دهی های آن ها در رفتار و مواضع وی موثر است و نظریه چگونگی تاثیر گذاری قدرت در سیاست های جهانی امروز و به تعبیر دیگر جنگ نرم و قدرت هوشمند را وی مطرح کرد.

وی، منظور از جنگ نرم را بیان کرد و گفت: جنگ بسیار پیچیده و هوشمندی که دشمن تمام ابزار و امکانات خود را به کار می گیرد تا بر جامعه هدف خود پیروز شود. این جنگ نرم بر جنگ احزاب در برابر پیامبر(ص) در صدر اسلام منطبق می شود، زیرا در جنگ احزاب همه ی گروه های مخالف اسلام با تمام امکانات نظامی در مقابل پیامبر و اسلام صف آرائی کردند.

غلامرضائی اظهار کرد: در مقابل جنگ نرم نباید جنگ سخت انجام داد، قدرت نرم ما دین ماست و چقدر ما روی جاذبه های دین خود کار کردیم؟ ولی فقیه یکی دیگر از قدرت نرم های ماست چقدر نسبت به شان و جایگاه ولایت فقیه شناخت و آگاهی داریم و چقدر ولی فقیه را به مردم شناساندیم؟ جوان ها نیز نوعی قدرت نرم ما محسوب می شوند پس باید این قدرت های نرم شناسائی و تقویت و به مردم معرفی شوند.

وی ادامه داد: چوزف نای نظریه فرسایش جنگ نرم را مطرح می کند و معتقد است که ایران و سایر کشور ها نیز جنگ نرم دارند و باید دیپلماسی و قدرت دفاعی را از ایران گرفت و قدرت آن را فرسایشی کرد و برای این هدف در فضای های مجازی نسبت به دین که مهمترین قدرت نرم ماست شبهه افکنی می کنند که دین برای قوم عرب است که در سرزمین حجاز بوده در صورتی که شما عجم هستید یا این دین متعلق به 1400 سال پیش است و جواب گوی نیاز های امروز شما نیست باید به مکاتب روز که اصالت را به انسان می دهند، رجوع کنید و سالانه حدود 600 شبهه از طرف سعودی ها در این زمینه مطرح می کنند.

این کارشناس سیاسی به معرفی جین شات دیگر نظریه پرداز غرب پرداخت و گفت: وی دارای مدرک دکترای فلسفه از دانشگاه آکسفورت و استاد آموزش عملیات روانی در آمریکا و رژیم صهیونیستی است و از افسران عالی رتبه پنتاگون(مرکز قدرت نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی) که مسئول آموزش دیگر افسران این مرکز است. اتفاقات اخیر کشور ما کار رسانه ها بود که از طریق عملیات روانی ما را متقاعد کردند که احتکار خانگی کنیم و خروجی آن باعث تثبیت قیمت ها و افزایش مشکلات کشور شد.

غلامرضائی، نظریه براندازی نرم (مبارزه بدون خشونت) را متعلق به جین شات دانست و گفت: این نظریه باعث فروپاشی شوروی سابق شد و گورباچف برند آمریکائی را عامل فروپاشی جماهیر شوروی می داند. سیاست مبارزه بدون خشونت معتقد است اگر می خواهید در کشوری موفق شوید باید بتوانید روی قدرت اجتماعی و سیاسی آن کشور موج سواری کنید و از تجمعات و تحصنات به حق افراد آن جامعه سوء استفاده کرد و اغراض شخصی خود را دنبال کرد.

 وی در پایان، شناخت مراکز پدیده شناسی و ایده پردازی، شناخت سیاستمداران و کارگزاران، شناخت مراکز پیاده سازی، مدیریت و اجرا و همچنین شناسایی برنامه های کلی و پروژه های راهبردی این مراکز علیه ایران را برای دشمن شناسی و مقابله صحیح در برابر آن ها موثر دانست.

انتهای پیام

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha