یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024
راهپیمائی اربعینی عزاداران حسینی در کشور غنا

حوزه/ جلسه معرفی و نقد کتاب «آشنایی با جمهوری غنا و ادیان و مذاهب موجود در این کشور»، به همت پژوهشکده ادیان و فرق پژوهشگاه بین المللی المصطفی برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری «حوزه»، در ابتدای این جلسه، حجت الاسلام سید هبت الله صدرالسادات‌زاده، نویسنده کتاب، ضمن معرفی اثر خود، ابراز داشت: در این اثر تلاش شده در دو بخش، ضمن ارائه تصویری کلی از غنا، به ادیان و مذاهب فعال در این کشور مانند ادیان بومی، هندوئیسم، بودیسم و... و مذاهب احمدیه، تصوف، قادریه، تیجانیه، سلفیه و تشیع پرداخته شود.

نویسنده کتاب با تأکید بر نشر معارف اهل‌بیت(علیهم السلام) در افریقا و غنا به برکت انقلاب اسلامی و حضور جامعه‌المصطفی، ابراز داشت: فعالیت های متنوع و گسترده ای به همت بخش های گوناگون جامعه‌المصطفی صورت می پذیرد که گاهی سایر بخش ها، مراکز و سازمان‌ها از آن بی‌خبر هستند. نوشته شدن این کتاب و نمونه های مشابه، می‌تواند کمک شایانی به معرفی این فعالیت ها نماید.

در ادامه، حجت الاسلام دکتر احمدعلی قانع، عضو هیئت علمی و معاون آموزش تحصیلات تکمیلی دانشکده الهیات دانشگاه امام صادق(ع)، به نقد و بررسی کتاب پرداخت و ابراز داشت: این اثر می تواند الگوی خوبی برای مسئولان جمهوری اسلامی ایران در کشورهای جهان باشد تا حاصل سال ها تجربیات خدمت خود را در اختیار مسئولان بعدی قرار دهند.

وی موضوع کتاب، حجم و تنوع مطالب، استفاده از تصاویر افراد و اماکن، معرفی احزاب و جمعیت‌ها،  پرداختن به مسائل مختلف غنا، ارائه جمع‌بندی در پایان هر فصل و... را از نکات قوت کتاب «آشنایی با جمهوری غنا و ادیان و مذاهب موجود در این کشور» برشمرد و در ادامه به بیان برخی از کاستی‌ها و اشکالات اثر پرداخت.

حجت الاسلام قانع در پایان تصریح کرد: جامعه المصطفی در کنار مراکز علمی دیگر، باید همواره فعالیت‌های علمی را که علیه اسلام، مکتب اهل بیت(علیهم السلام) و انقلاب اسلامی در هر نقطه از جهان صورت می گیرد، مورد بررسی قرار داده، با منطق علمی، به این شبهات و اشکالات پاسخ دهد، زیرا ریشه بسیاری از این مسائل، جهل یا کمبود اطلاعات است.

همچنین در این جلسه، آقای دکتر رضا بخشایش، عضو هیئت علمی المصطفی و مدیرگروه علوم عقلیه مؤسسه الحکمه، به نقد و بررسی کتاب پرداخت و بازنگری در بخش بندی کتاب، رعایت نظم منطقی، توجه بیشتر به مباحث مردم شناسی و شخصیت مردم غنا و پرداختن به مراکز علمی و دانشگاهی این کشور را از نکاتی برشمرد که می تواند در ارتقای اثر مورد نظر قرار گیرد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha